joi, 7 iulie 2011

băsescu şi boc au făcut un schimb de băşini



Supremul Cur fu azi la Umilul Cur, la locul de odihnă al acestuia din urmă, la Guvern adică. În cel mai democratic mod cu putinţă, niciunul dintre adoratorii şi sclavii celor două Cururi, plătiţi toţi din bani publici, n-a catadixit să spună pulimii în ce a constat schimbul de "opinii" dintre cei doi. Drept pentru care fiecare speculează după cum îl duce capul: c-o fi vorba de evaluarea miniştrilor, pe motiv de proastă absorbţie de fonduri europene, c-o fi înfiinţarea unui Minister al Prăduirii Fondurilor Europene, c-o fi un schimb de băşini, plaja de dat cu presupusul e foarte largă.

Pe mine nu mă duce capul să speculez, pentru că nu mă interesează cei doi şi tâmpeniile lor. Nu aşa se guvernează o ţară. Când un preşedinte se întâlneşte cu premierul, fie şi într-o ţară semi-bananieră ca a noastră, întâlnirea are o agendă, care, OBLIGATORIU, se dă publicităţii. Şi măcar un comunicat de presă despre felul în care s-au desfăşurat discuţiile, dacă au fost luate decizii, şi care sunt ele. Că pentru asta sunt acolo: să servească, transparent, interesul public.

Chestia asta cu "datul pe surse" este o formă primitivă de manipulare a opiniei publice, iar boii din presă se lasă manipulaţi. Nu mai vreau informaţii pe "surse" când este vorba de demnitari ai statului, care-mi decid viaţa. Vreau informaţii clare, direct de la sursă, nu filtrate, nu manipulate propagandistic. M-am cam săturat de dispreţul unor idioţi, pe care nimic nu-i îndrepătăţeşte să ocupe demnităţi atât de importante în stat.

Aşadar, pentru mine există doar o explicaţie: băsescu s-a dus boc pentru un schimb de băşini.

Un comentariu:

Karakas spunea...

HAHAHAHAHA, oare cine-o fi otravit atmosfera discutiilor mai mult?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...