miercuri, 13 aprilie 2011

Ţării cât mai multe cadavre!




Oameni buni! Ne-am dilit total? Bun, înţeleg: porcul ăla de bozgor a găsit o explicaţie pentru desfiinţarea spitalului din Băseasa, judeţul Constanţa. Dar să trimiţi bolnavii psihici de acolo în judeţul Dolj, practic în celălalt capăt al ţării? Cine îşi mai permite să-i viziteze, din familiile lor, evident foarte sărace? Vor fi uitaţi acolo! 


Păi, să luăm cazul femeii care a devenit motiv de închidere a spitalului din Băneasa. Femeia aia avea sechele după un AVC. Eu ştiu ce-am păţit cu tatăl meu, după un astfel de atac, minor, cu sechele care s-au resorbit rapid, dar mai ales ce-au păţit medicii şi personalul medical, insuficienţi, ca de obicei, în statul minimal anti-social România. Şi era un spital de top, dotat, curat(chiar era curat!), cu toate la locul lor. N-am scăpat fără două vizite pe zi! Şi multe dintre lucrurile care ţin de igenă le-am adus eu, pentru că NU sunt cuprinse în consumabilele niciunui spital. Şi, evident, medicamente, c'aşa-i la noi!


Iar boul ăla vrea să fie tratată la Băneasa ca la Viena o persoană fără nimeni în familie s-o ajute, când spitalele obişnuite nici bani de medicamente şi mâncare nu au? Dar unde erau inspectorii Ministerului Sănătăţii? Unde erau ăia de la Casa de Asigurării de Sănătate? El n-are nicio responsabilitate? Iar măgăria cu apelul la încetarea protestelor se trece pe răboj! 

 
Asta e o reformă pur contabilă. Şi cred tot mai mult că obiectivul ei este ajustarea populaţiei României la dimensiunea economiei, prin ORICE mijloace! Cu cât mor mai mulţi, cu atât mai bine! Iar cretinii din presa portocalie apaudă acest program scelerat! Nu-i nimic! Le vine şi lor rândul la "deliciile" reformei!


 
PS: Pulimea Ta! Dacă ţi se pare că suntem cam mulţi, şi te încurcăm, nu încercaţi voi cu cianură? Măcar o moarte rapidă merităm şi noi! Hai, fă ceva cu asta! Că în rest văd că taci ca peştele, deci aprobi toată mizeraia asta!

4 comentarii:

Ela Roseni spunea...

Esti sigur ca nu ni se distribuie cianura fara sa stim...Asa infim, infim...Cianura la cap sigur ni se baga...:(!

Constantin Gheorghe spunea...

Nu, evident! Cât despre otrava din minţile noastre, asta e altă poveste. Ei trebuie să-i facem faţă singuri...

Anonim spunea...

http://www.etimpu.com/
blog pe care pot fi vazute diverse din trecut: poze vechi ale bucurestiului de exemplu, coperti ale dif. reviste etc.
vesticii au redus de mult spitalele dupa principiul care spune ca cu cit vor fi mai putine si bolnavii vor fi si ei mai putini. prin unele tari zici ca sint muzee (o insiruire de incaperi goale) nu altceva!! medicina vestului este eutanasie curata iar in ultimul timp se face trecerea de la forma pasiva la cea activa la un mod agresiv. singura diferenta este ca se lucreaza cu manusi albe in splendida traditie a perversitatii vestice. iti vor plinge si de mila...
in romania sint numai baieti carieristi fara scrupule cu totii proveniti din mediul rural.

anca spunea...

o mizerie,si "omul" si gestul de a arata fotografia acelei bolnave!!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...