joi, 7 aprilie 2011

Reforma a reuşit!



Pacienţii încep să moară în faţa spitalelor închise! băsescu, boc, fiţi mândri! Sunteţi pe cale să intraţi în galeria marilor monştri ai naţiei!


PS: PSD şi PNL! Eu, cetăţeanul Constantin Gheorghe aştept de la voi o poziţie faţă de UDMR. Dacă aveţi de gând să guvernaţi cu ticăloşii care l-au numit pe porcul ăla la Ministerul Sănătăţii, eu vă fut muma-n cur! Punct!


PPS: uitam. Azi e Ziua Mondială a Sănătăţii! Noi o sărbătorim sub deviza: "reformei din sănătate câţi mai mulţi morţi!"

4 comentarii:

cristi spunea...

Obişnuiam să cred că o poziţie clară a USL în legătură cu o eventuală colaborare cu UDMR care să ducă la ruperea coaliţiei lui Băsescu ar fi contraproductivă. Dar acum nu mai e, a devenit clar că ungurii vor să continue să joace la două capete: nu vor să iasă de la guvernare dar nici să renunţe la şantaj împotriva guvernului. Acest şantaj ar deveni mult mai puţin eficient dacă USL s-ar exprima clar împotriva unei guvernări cu UDMR înainte de alegeri.
Ce se va întâmpla după alegeri depinde mai mult de noi, cetăţenii, decât de politicienii PSD şi PNL. O prezenţă mică la vot va ajuta atât UDMR cât şi pomenile şi fraudele pedeliştilor. Dacă însă românii se prezintă masiv la vot atunci pomenile şi fraudele vor avea un efect diminuat, iar UDMR va fi în afara Parlamentului. Românii trebuie să înţeleagă clar că dacă stau acasă la alegeri atunci votează de fapt pentru Cseke, pentru Botiş, pentru Boc şi pentru Băsescu.

Karakas spunea...

Si crezi ca intereseaza pe cineva ca a murit nu stiu cine ca s-au inchis spitale? Basescu se trateaza la Viena. Il doare direct in ...ca mor romanii pentru ca nu mai au spitale. FMi e fericit? este! Important e sa curga whiskey-ul in continuare pe conducta de la Ambasada SUA. Dupa ei, potopul.

Eu am zis demult ca asta este un regim criminal, la propriu.

pacos spunea...

Domne', era o .... d'aia, zicatoare, ia uite dracie, ca-mi sta pe limba, cum era .... a, da, gata, era "sa traiti bine".
Asta e continuarea fireasca.

Anonim spunea...

,,Sunteţi pe cale să intraţi în galeria marilor monştri ai naţiei! "
Conasule, au intrat!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...