luni, 4 aprilie 2011

Neruşinometrul



Pentru că se poate, şi pentru că nesimţirea ăstora de ne guvernează, portocaliii, tinde spre infinit, lansez şi eu un "Neruşinometrul" Asta ca să-i răspund Fecioarei din Pleşcoi, care a lansat "Bucureştiometrul".  Unde ne propune un joc: "imaginează-ţi că nu îi vei spune toate problemele tale Elenei Udrea, ci vecinei tale care, întâmplător, poate sa încerce să rezolve câte ceva. Şi nu te aştepta la promisiuni demagocice de genul «mulţumesc, se va rezolva!». Tot ce vreau este să aflu care sunt priorităţile celor care trăiesc în acelaşi oraş cu mine. Astfel, cu ajutorul Dumneavoastră, cred ca pot fi un preşedinte PDL Bucureşti, un ministru şi un om politic mai bun şi mai eficient."


Sigur, a-i spune problemele tale Nuţicăi are exact aceleşi rezultat cu a te spovedi celor doi dilii din insectarul de personaje al lui Mordechai: nea Stere şi nea Mătreaţă. Şi atunci, de ce nu: ia spuneţi-le voi celor doi ce aveţi pe inimă! Nu că ar avea vreun efect, dar psihanaliza n-a făcut nimănui rău. E drept că nici prea bine n-a făcut, dar după măcar rămâi cu satisfacţia unui ban investit cu cap şi viziune.


Aşadar, ce i-aţi spune lui nea Stere, ce i-aţi spune lui nea Mătreaţă despre neruşinarea guvernanţilor noştri? Puteţi da note pentru acurateţea tehnică a nesimţirii şi pentru impresia ei artistică. Se admit orice fel de injurături, indiferent de limbă, idiom şi imaginaţie. Să fie primite!  


4 comentarii:

vlad cel groaznic spunea...

Da, sunt ferm convins ca "vrea să afle care sunt priorităţile celor care trăiesc în acelaşi oraş cu ea", asa cum a vrut sa-l ajute si pe baiatul autist din capitala de care scrie (si) aici: http://www.jurnalul.ro/special/special/cine-i-victima-elena-udrea-ameninta-cu-tribunalul-139623.html .

SINGURA FORMA DE A-I COMUNICA CEVA UDREI ESTE IN STRADA!

DACA TACI, INSEAMNA CA ITI PLACE CE-TI FAC ASTIA!

Nea Stere spunea...

Vecinu', deci oamenii să-i spună lu' doamna Nuţi ce problemă au. Şi pe urmă mă găsesc eu cu ea şi o rezolv.

Karakas spunea...

Politica de fufe...stai Tantzo, sa Le Om Ping la bucuresteni...ca-s buna la dat din buric, si la decoltee sunt tare.

Anonim spunea...

aia care i-au dat banii lui ceausescu sa scoata taranii din sate au stiut ce fac ca si acum cind imping femeile in fata peste tot.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...