vineri, 8 aprilie 2011

Care-i mai cretin?




Că România este condusă de nişte cretini e un lucru cunoscut. Că aceşti cretini execută la virgulă ordinele FMI, ei nefiind în stare să gândească nimic cu capul lor, e iarăşi cunoscut. Dar ce se întâmplă când ăia de dau ordinele sunt chiar mai cretini decât cretinii cărora le dau ordine? Păi, se întâmplă că în plină ascensiune a preţului petrolului, deşi el, FMI, este autorul unui studiu care demonstrează cu date şi fapte că această creştere este de durată, impune României să desfiinţeze 1500 de kilometri de cale ferată în acest an. Asta deşi brusc transportul feroviar devine foarte atractiv(în Occident el este şi acum, ăia investind ca apucaţii în sectorul feroviar).


Ce facem cu românii care nu vor mai putea folosi maşina pentru a ieşi din izolare, dacă petrolul atinge noi maxime, ca preţ? Cum se vor "lipi" ei la circuitul de bunuri şi servicii? Cum vor mai veni turişti? Cum, cum, cum? Se întreabă vreun dobitoc de la Palatul Victoria? Madam Vass râde ca pizda în târg şi ne spune veselă care sunt cele trei greşeli principale ale Guvernului boc, şi începe cu...alianţa cu PSD! 


Să mori tu, madam, că doar astea sunt greşelile voastre? Cea mai mare  greşeală e că nu v-aţi tras un glonţ în cap până acum, idioato! 

Mai gândeşte vreun economist în ţara asta? Şi în general, mai gândeşte vreun român? Ne-au prostit pe toţi Urinel, Zăvoranca şi Elodia?

5 comentarii:

chien spunea...

Ba da, vor folosi masini, raspunse Boc. Doar ca nu pe benzina. Scump, scump, da' face :)
http://www.mediafax.ro/social/guvernul-vrea-sa-acorde-facilitati-de-5-000-de-euro-cumparatorilor-de-masini-electrice-8133877/

Karakas spunea...

Da, ai pus degetul pe rana. Pai cred ca aia care nu mai au trenuri si nu pot sa-si permita masina, vor fi legati de glie, de facto. Iobagi!

Anonim spunea...

Luam bicicleta dar si cu aia e nasol pt. ca in Bucuresti te alearga cainii sau te arunca-n sant ori gard dubagii si taximetristii.
Pentru "interurban" vom deveni o tara de ia-ma nene.

Asta e, benzina e un produs cu cerere inelastica functie de pret si petrolistii ne joaca-n picioare pentru ca au de-a face cu un guvern slab, ca sa nu zic mai mult.

Constantin Gheorghe spunea...

La o adică, ne mai reducem deplasările, ca persoane private, mai luăm bicicleta sau ăi de pot patinele cu rotile. Doar că pe aici mai avem şi iarnă. Dar ce facem în agricultură, spre pildă. Că n-o să hrănim lumea cu plugul tras de boi. Impactul creşterii preţurilor la energie va fi extrem de destabilizator pentru economie, în ansamblu.

Lucian spunea...

Atât poate statul, atât face :P
În SUA, W. Buffett a cumpărat o rețea de 50.000 Km de cale ferată și se așteaptă să facă bani frumoși cu ea.
Dar na, noi nu ne vindem țara

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...