sâmbătă, 9 aprilie 2011

Demiurgul perfect?


O fi fotografia de mai sus o explicaţie pentru scrisoarea asta?

PS: care va să zică, iată şi ursuleţul libidinos!

6 comentarii:

Karakas spunea...

Atita timp cit Plesu inchide ochii la crimele regimului pentru mine este aproximativ un nimeni. Ba nu, este doar un lup moralist pe teme de casa, atit.

anca spunea...

oooo,l-a dezbracat la nudu' gol :))) desi mi-ar fi placut sa ramana in chilotii tetra de la meditatia transcedentala :)))))

Dan@Trenduri spunea...

Hmm. Nu stiam despre existenta acestei fotografii(ai idee e protejata de drepturi de autor sau ceva in genul asta?). Oricum textul respectiv trebuie citit ceva mai atent deoarece contine mult mai multe elemente decat apar la prima vedere.

Constantin Gheorghe spunea...

Dan, habar nu am dacă fotografia este protejată de drepturi de autor. Nu mai ştiu de la cine am luat-o. Dar câtă vreme eu nu am reclamă pe blog, nu cred că poate face scandal cineva pe tema asta. Plus că eu nu mă am bine cu "drepturile de autor", în interpretarea lor abuzivă. Până acum n-a protestat nimeni. Iar cine vrea să se ştie cine-i autorul, îşi pune numele pe ea. Eu nu fac asta în cazul fotografiilor făcute de mine. Şi nici nu mă supăr când nişte unii preiau idei de aici şi le semnează. Asta e minunata lume digitală.

cristi spunea...

Articolul este despre Pleşu, referinţa la o "glumă seacă" bazată pe un citat din Clement din Alexandria nu lasă nici o îndoială. E vorba de un paragraf din cartea "Despre îngeri" publicată la Editura Ursuleţului Libidinos. Ăsta e citatul:

Pînă şi politologii ar găsi cîte ceva de rumegat parcurgînd unele texte vechi despre comunitatea îngerilor. Clement din Alexandria, de pildă, vorbeşte la un moment dat despre „îngeri de dreapta" şi „îngeri de stînga" [...]. Îngerii de dreapta se ocupă de sufletele celor care s-au îndreptat prin pocăinţă, în vreme ce îngerii de stînga se ocupă, pedepsitor, de cei păcătoşi, pe care îi aşteaptă iadul.

După cum vedeţi, spusele unui teolog din secolul 2 AD demonstrează clar că stânga politică modernă e naşpa. Genial! Logica e demnă de marele filozof Tălmăcean!

Fluieratorul spunea...

He, he, o facatura reusita, respectiva fotografie... Presupun ca dl. Plesu, daca ar fi fost intrebat, ar fi optat pentru un soclu mai inalt si o vedere mai frontala, ca nu se vede fichu-ul.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...