duminică, 3 aprilie 2011

Reclame cretine

Mă calcă zdravăn pe nervi o reclamă cretină, pentru o chestie, că mezel nu-i pot spune, numită Parizaki. Cât de tută să fii tu, ca mamă, să-ţi îndopi copilul cu juma' din tabelu' lui Mendeleev, cu coloranţi, conservanţi, întăritori de gust, gumă de nu ştiu care, sare cât cuprinde?! Şi să-l şi dresezi pe ăla micu', să-ţi promită că e cuminte, numai să capete căcatul ăla de de parizer?!





Inutil să vă mai spun că singura obiecţie legată de reclama cu pricina este asemănarea ei cu o alta, tot pentru un astfel de căcat, bomboană "gumată", jeleu, ce-o fi, vârât pe gât copiilor!

4 comentarii:

incognito spunea...

Sa stam stramb si sa judecam drept. Stiu sigur ca v-ar place si mezelul, si guma, daca n-ar avea E-uri si nu v-ar mai enerva nici reclama.
Discutand cu un membru al unei comisii de certificare ISO9001 care imi explica - inainte de 2007 - ca vaca ar trebui sa pasca pe creasta, undeva intre Negoiu si Moldoveanu si nici atunci laptele n-ar fi 100% eco., i-am spus:
- Domnule, inseamna ca daca n-am sa mor de foame (ca nu mai indraznesc sa mananc nimic) am sa mor de frica (ca am mancat).
Chestia asta cu "E"-ul "bau-bau" e o forma subtila de terorism si n-am de gand sa ma las terorizat. Chiar n-am vocatie de "botist".

Chiar n-am de gand sa fac nimic pentru a-mi prelungi aceasta viata ticaloasa. Ba, mai mult, daca as ajunje incurabil (desi, din prima clipa, viata e incurabila), Nu m-as cara de pe aici pana nu as scurta de zile pa vreunul din primii cinci (daca s-ar putea chiar primul) din cei ce au grija azi de soarta noastra, a romanilor.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/03/pdl-partid-fascist.html

Arogantu' spunea...

Sa inteleg ca nu te-a enervat reclama la
NUROFEN PENTRU COPII CU AROMA DE PORTOCALE ?
Sau adaugirea imbecila din orice reclama
cu cine faci banking ?
BCR - GINDIM LA FEL

La fel de prost ca inainte ...

cristi spunea...

Sunt multe reclame tâmpite şi enervante, fiindcă aparent asta e o metodă de advertising. Unele reclame vor să fie umoristice (şi uneori chiar reuşesc), altele trăznite, altele repetate obsedant, altele sunt tâmpite ca să iasă în evidenţă - să le ţii minte. Cred că şi excesul de reclamă dăunează comerţului, eu cel puţin când văd un produs super-mediatizat stau şi mă întreb cam cât din preţul lui e de fapt reclama. A, şi să nu uit reclamele paraîndărăt ca aia la REGIS.
Ca şi incognito şi eu cred că povestea cu E-urile toxice care te omoară e exagerată, să nu zic mai mult. Ca şi aia cu minunatele produse naturale care sunt absolut sănătoase, de parcă acum 2-3 secole se trăia bine şi mult. Sau cu vaccinurile copilăriei care provoacă autism. Sau cu radiaţiile telefoanelor mobile. Sau cu organismele modificate genetic care îţi cresc bube în cap şi păr pe limbă.
Chestiunea cu produsele naturale nu e 100% lipsită de sens, dar a devenit o obsesie şi contribuie din plin la scumpirea alimentelor şi la criza alimentară care se apropie. Deşi există dovezi clare că vaccinurile nu cauzează autism, o campanie mediatică susţinută a unor vedete de la Hollywood a convins mulţi părinţi să refuze vaccinurile. Ca urmare au apărut din nou cazuri fatale de tuse convulsivă în ţările anglofone. Radiaţiile telefoanelor mobile au făcut destule victime, dar nu pentru că încalcă legile fizicii ci pentru că duc la obsesii. GMO-urile nu sunt mutagene şi nu sunt împotriva lor ci doar împotriva ideii americane că se pot patenta fiinţe vii şi coduri ADN - acesta fiind de fapt motivul real invocat şi de UE, dar de ce să fim trataţi ca adulţi dacă ni se pot spune poveşti cu monştri?

Anonim spunea...

ce te mai miri de mamele fara minte cind uite aici ce baieti destepti ai? :)
le-a scapat total din vedere dezvoltatea ind. farma! se pare ca si stirea privind micsorarea creierului observata la oameni n-a ajuns deloc la ei. cum ar putea?!
faptul ca la fiecare 11 secunde un om moare de cancer este total intimplatoare?! pai sa nu ne calce astia linistiti in picioare?
pofta buna ma astia la bifidus ca pareti a fi bine indopati!
spune acum cum sa nu ne considere aia o masa de prosti?! asa se explica de ce la altii nu este ca la noi. asta nu inseamna ca la ei ar fi bine insa neexistind masa asta imensa de prosti normal ca nu se indrazneste asa de mult din simplul motiv ca unii se opun prin alte parti sa inghita orice in timp ce la noi......

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...