luni, 4 aprilie 2011

Demenţă în stare pură




Bă, frate! Ţara asta este demenţă în stare pură! Mâncăm ruşi pe pâine, suntem o culme a rusofobiei, Geoană era linşat public pentru că a îndrăznit să se ducă la Moscova, alţii, pentru că pledează pentru normalizarea relaţiilor ruso-române, etc, etc, etc.


Doar că atunci când e vorba de afaceri, banii n-au miros! Şi uite aşa "ciolovecul" va intermedia vânzarea a cea mai rămas statului din Petrom. Pentru proşti rusofobie, pentru deştepţi rusofilie. C'aşa-i jocul pe la noi!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Man, Boc ar trebui sa se retraga in munti pentru ca vorbeste de "sovietici". Doar un nesimtit se poate referi la rusi in modul asta. Ne meritam soarta cu timpitii care i-am ales.

Pina la urma noi suntem mai aproape geografic de Rusia decit de SUA, si ne leaga o istorie comuna, asa cum a fost ea (inclusiv ortodoxa). A venit deja timpul cind Rusia are iar un rol regional in estul Europei, prin comert (vezi vinzarea de care spui tu). De ce crezi tu ca Gitenstein e cu ochii girofar in sectorul energetic? Pentru ca se lupta cu Rusia in Romania pentru resurse...

Anonim spunea...

pai daca nimeni nu-l intreaba nimic pe taranul boc asa se intimpla! de ce nu este pus sa explice pt care motiv miliardarii rusiei ar fi sovietici si de ce ar sustine astia o politica de acest gen care ar insemna desfintarea lor? macar atit!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...