duminică, 10 aprilie 2011

Pe culmile tabloidizării.



Prieteni, ţara asta e dusă rău cu capu'! La modul generic, pentru că capu' ei e dat dispărut de câteva zile, de când a început scandalul "reformei în sănătate"! Revenim: deci suntem o ţară de nebuni, de vreme ce de azi dimineaţă toată lumea care ajunge la televiziunile de ştiri trebuie, vrea, nu vrea, să comenteze scălâmbăielile unui personaj politic pe care într-o ţară normală nimeni n-ar da un scuipat, iar de votat ar fi exclus: Tălmăcean. Care a "dansat" la nu'ş' ce emisiune la Antena 2, după sănătoasa reţetă "ţara arde şi baba se piaptănă".


Presa a ajuns pe noi culmi ale tabloidizării, o ştim, ne-am resemnat. Ei bine, într-un efort care ar fi fost meritoriu dacă s-ar fi concretizat în bună guvernare, politica s-a tabloidizat chiar mai dihai decât presa. Şi, ne place sau nu, politicienii cât de cât serioşi şi profesionişti nu-şi mai au locul, de aici înainte, în Parlament şi în alte organisme alese. Dacă nu prestezi ca Tălmăcean, adio voturi! Dacă nu dai peşte, carne, ouă, găleţi şi pufoaice, adio voturi! 


De acum încolo candidaţii partidelor vor fi stabiliţi în funcţie de ratingul pe care îl fac în apariţiile lor televizate. Nu face rating, poate să fie geniul-geniilor, adio şi-un praz verde! "N-ai rating ca Tălmăcean, ce cauţi tu să candidezi?" 

Ce victorie mai clară împotriva neo-comunismului mai vreţi!

6 comentarii:

anca spunea...

si in timpul asta boc se juca cu excavatorul :))))
talmacean(cu t mic) a scapat de la sectia de psihiatrie inchisa de domnu' notar ? :)))

Matilda spunea...

Maimuţoiul ăsta ce propuneri de legi a făcut, ce filipice a declamat de la tribuna Parlamentului, ştie cineva ?

Fluieratorul spunea...

Talmacean cu circu', tanti Udrea (spun gurile rele) cu pestele imputit in curteabisricii, altii cu medicamente date moca, asa se face politica. Ce idei, ce program, ce dezbateri? Care le-ar mai fi rostul?

Karakas spunea...

Jos comuniszmu! Sus capitalizmu! Traiasca prostia, bogatia noastra nationala!

cristi spunea...

Matilda, maimuţoiul nu e parlamentar. E consilier local la sectorul 2 Bucureşti. Adică pe scurt un nimeni trimis pe la televiziuni să facă zgomot şi să deturneze orice discuţie serioasă către prostii. E eficient la treaba asta, să recunoaştem că are talent la prostie.

Anonim spunea...

Da, da' era sa ajunga prefectul Bucurestilor, reperezentantul guvernului in teritoriu, rang de ministru... ... ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...