vineri, 1 aprilie 2011

Nişte animale!





Modul violent în care sunt evacuate spitalele care trebuie închise fix astăzi, că altminteri crapă lumea, arată animalitatea actualilor guvernanţi. Şi când un animal turbează şi te atacă, riposta este legitimă, şi orice mijloc de apărare moral!


Cât priveşte UDMR, să fie clar: dacă cineva din PSD sau PNL mai are de gând să se asocieze cu ungurii la guvernare va deveni duşmanul meu direct. Şi nu va fi cruţat. O să se bucure de cel mai mizerabil tratament de care pot fi eu în stare. Şi sunt!  

8 comentarii:

incognito spunea...

Nu exista animale capabile de ce fac indivizii astia. Nu exista animale fasciste. Cand vor pica veti vedea cum vor arata cu degetul unul spre celalatlt spunand "Ba tu! Ba tu! Fascistule!"
Fotografiati-i bine! de fapt au toti fotografii in celebra "Lista Rusinii".
Nu-i uitati! Tineti-i minte! In primul rand ca sa nu-i mai votati si in al doilea ca sa nu scape!

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/03/pdl-partid-fascist.html

Karakas spunea...

Istoria nu o sa fie blinda cu cei care au fost agresivi si inumani!

tudor spunea...

In curand o sa ajungem probabil sa traim ca in Zimbabwe.

Fluieratorul spunea...

N-as jigni animalele, care poate ca nu sint generoase si umane, cum cica ar fi oamenii, dar nu sint nedrepte. Legile naturii nu pot fi nedrepte. Legile oamenilor sint facute dupa principiul piini si cutitului, nu sint pentru toata lumea.

Cit despre UDMR, ei astia sint. Nu pun semnul egal intre gasca de hoti care se cheama UDMR si ungurii din Romania in general. Am prieteni unguri. UDMR suck from the beginning, nu i-am aprobat niciodata, nici pe ei, nici pe cine i-a folosit ca jokeri. Pentru ca this is what they are, jokers.

Anonim spunea...

va porpun folosirea termenului de bacil pt vestici si slugile lor. :)

Anonim spunea...

UDMR...

"Kelemen Hunor, şeful UDMR: Dacă Parlamentul ar fi adoptat declaraţia împotriva discursului lui Viktor Orban, COALIŢIA DE GUVERNARE N-AR FI SUPRAVIEŢUIT"
http://www.gandul.info/politica/kelemen-hunor-seful-udmr-daca-parlamentul-ar-fi-adoptat-declaratia-impotriva-discursului-lui-viktor-orban-coalitia-de-guvernare-n-ar-fi-supravietuit-8123545
---
Mai si scuipã, javrele dracului!

Gopo spunea...

Unde a fost violenta, doar tovarasu' Gheorghe stie. Nimeni altcineva n-a zarit-o (bine, in afara de istericii de la antene). S-a efectuat o operatiune de muuuult necesara si amanata, transformarea unor spitale (ce functionau in realitate drept refugii pentru batranii de care n-au familiile chef sa se ocupe) in camine de batrani. Da' de ce sa lasam un mic detaliu, precum realitatea sa stea in calea delirului socialisto-securist ?

Anonim spunea...

cunosti reclamele in favoarea eutanasiei difuzate la televiziunile maretului vest? cunosti teoria englezeasca la origine care spune ca cu cit mai putine paturi de spital cu atit mai putini bolnavi?
ai fost vreodata sa vezi ce se intimpla cu batrinii intr-un sistem d-asta super civilizat tipic vestului?
crezi ca degeaba sint taiate toate legaturile intre noile si vechile generatii?
oricum sistemul asta tine maxim pina in 2014 pt ca dupa asta toti sint faliti!!! fostul sef de la sun microsystems scott mcnealy a spus asa in anii 90 despre situatiile care vor deveni vizibile "in curind": problema pt fiecare va fi "to have or to be lunch." a mai adaugat ca 20% din populatia pamintului este suficienta pt necesitatile economiei de astazi.
concluziile le tragi singur!
ce fac romanii astazi? viseaza mai departe la un vest care n-a existat niciodata decit in visele romanesti -alte natii nu le-au avut!- si care se poate regasi cumva in propaganda europei libere a anilor 60-70 pt ca pina si afirmatiile alora au fost umflate tot pe sistem romanesc. :)
in realitate se vede ca viata bazata pe vise si tot felul de inchipuiri duce la dezastru. aici este deosebirea esentiala dintre noi si alte natii!!!!
iti mai aduci aminte de brucan cu stupid people care aplauda elita pt frimiturile aruncate?
cine este de vina ca singurul vis al romanului a fost cel al unei gaini fericite?


ala cu sistemul socialisto-securist e unul dintre cei hraniti cu alimente modificate genetic! sa mai spuna cineva ca nu au efect si ca micsorerea creierului pe care o provoaca nu poate fi observata!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...