vineri, 22 aprilie 2011

E nevoie să vă mai spun?



E nevoie să vă mai spun că SOV va fi cercetat în libertate, şi că tot circul de ieri şi cel care va urma(că procurorii au declarat recurs, fiind cu onoarea nereperată!) e doar pentru proşti? E nevoie să vă mai spun că ziarele şi media pe Internet care pupă curul Pulimii Sale sunt legate ombilical de Cotroceni şi justiţia le furnizează date despre aceste procese, în condiţia în care acest lucru este interzis expres de lege?


Sincer, mă doare în cur şi de SOV(un individ căruia boala i-a indus un puternic complex de inferioritate, dovadă delirul din convorbirile cu jupân ASESOFT), şi de Ghiţă. Doi tembeli, care fac de ruşine noţiunile de patron şi de manager. Şi de om, până la urmă. Din partea mea poate să-i ia domnul Dracu' pe amândoi. Dar modul în care se prostituează unii procurori, la ordin, devine o imensă povară pentru un sistem de justiţie şi aşa dispreţuit şi urât de cetăţeni. 


Îmi dă fiori numai ideea că la noapte îl aduc şi pe guguştucul ăla din Indonezia. Ce patimi, ce crucificare, ce Înviere! Veniţi de luaţi gulgute! Şi uitaţi de foame, idioţilor!   

4 comentarii:

Costin Comba spunea...

nu cred ca mai e nevoie. Eu sunt tare curios, unde se va ajunge. Cand astia doi, SOV si popa, vor incepe sa vorbeasca, ce se va intampla? Oare ce ni se pregateste, ce se ascunde, daca in 2 zile, au fost adusi la tribunal 4 mari suspecti (prezumtia) de fapte contra legii?

Béranger spunea...

Românii pun întotdeauna botul la o diversiune.

Fluieratorul spunea...

Ca deh... Cind te gindesti ca tu, om normal, care ai putea sa vrei un job la RTV, te imbraci la costum si speri sa impresionezi pe vreunul din prostii astia... Amindoi niste penali de duzina, posesori de boli nervoase. Or fi destui ca astia in pozitii de putere mai sus sau mai jos. De toata scirba, "valorile" cu trecere in statul roman...

Cosmin spunea...

Se tot vorbeste de Popa si FNI uitand cateva amanunte:
- CNVM a incalcat toate prevederile legale cu privire la control;
- plata despagubirilor de catre stat a fost cauzata de un acord semnat de seful CEC la acea vreme cu FNI.
In aceste conditii, principalii responasibili sunt in ograda statului (pe care ii platim) nu Popa/SOV care isi urmaresc propriul interes.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...