joi, 14 aprilie 2011

Interes public, interes privat



Cretinii care plâng de dorul păduchelniţei din jurul Halei Matache şi-au văzut visul cu ochii: "justiţia" a anulat PUZ ul bulevardului Uranus! Un dobitoc de la ASUB promite, undeva în mai, un atelier, care să ofere o "alternatvă" la actualul proiect. Bă, căcăcioşilor! Când criticaţi ceva, criticaţi după ce formulaţi o alternatvă, nu, aşa, după filingul vostru! Că oprirea lucrărilor costă bani. Pe voi vă doare în pulă, dar banii îi plătim noi. Şi m-am săturat să plătesc toanele unor idioţi, care se trezesc că sunt "societate civilă" doar atunci când scoate unu' banii, sau miros o sinecură pe la stat, de la un client politic, pe care îl servesc la timp.


Să vă reamintesc că aceeaşi "justiţie" a obligat Consiliul General să voteze cum a vrut Constanda, ăla cu Parcul Bordei? După care omul nostru s-a sucit, şi vrea 160 de milioane de euro de la Primărie!  Tot "graţie" justiţiei, exproprierile, peste tot, dar mai ales în Bucureşti, au ajuns să coste mai mult decât investiţia propriu-zisă!



Iar la asta adăugăm gaşca de imbecili portocalii, corcită cu vadimişti şi becalişti, numită "consilieri generali", care aprobă toate năzdrăvăniile "justiţiei", şi, mai nou, a clocit cel mai năucitor Referendum posibil, cu şapte întrebări, una mai tâmpită ca alta!

"1.Sunteţi de acord ca Bucureştiul să fie condus de primarul general, alături de Consiliul General?
2. Vă doriţi o Capitală cu 6 sectoare şi o singură administraţie?
3. Sunteţi mulţumiţi de modul în care s-a dezvoltat Capitala?
4. Vă doriţi o arhitectură unitară pentru tot Bucureştiul?
5.Sunteţi mulţumiţi de curăţenia în Bucureşti?
6. Vă doriţi o Capitală cu 6 sectoare şi 7 administraţii?
7. Sunteţi de acord cu reducerea cheltuielilor aparatului din administraţia Bucureştiului?"



Păi, Bucureştii sunt conduşi de Primarul General, împreună cu Consiliul General, că aşa e legea! Şi dacă nu suntem de acord, care-i urmarea? Desfiinţăm Consiliul General, sau Primarul General(ca instituţie!) şi-l înlocuim cu un Guvernator, numit de Băsimea Sa? Ce înseamnă "arhitectură unitară"? Ce înseamnă "mulţumiţi", indiferent de motivul "satisfacţiei"?


De mult interesul public nu mai valorează nimic în ţara asta, ajunsă pradă intereselor diverselor găşti, care mai mafiote, care mai civice, puse pe făcut bani. Anularea PUZ pentru "bulevardul Uranus" nu e decât un episod din acţiunea de spoliere a banului public. Iar faptul că nişte unii de-şi zic "societate civilă" au pus botul la asta nu mă mai miră. E în logica lucrurilor.

3 comentarii:

Béranger spunea...

Păi şi ce facem dacă poporenii răspund cu DA atât la întrebarea 2 cât şi la întrebarea 6, întrebări mutual exclusive şi din care una este inutilă?

Cretinii pulii de astăzi sunt infinit mai proşti decât Emil Bobu...

Anonim spunea...

Nenorocirea e ca astia compromit ideea de referendum cu tampeniile astea. Si e pacat pentru ca avem nevoie sa ne folosim de acest instrument democratic pentru cauze serioase.

Fluieratorul spunea...

Singura intrebare care trebuie pusa, caci e singura relevanta: dragi bucuresteni, il vreti pe Oprescu sau ne vreti pe "noi" pe toata linia? Aceasta intrebare este clara, directa, neechivoca. Alea pe care le pun ei sint timpite.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...