miercuri, 20 aprilie 2011

Bă, ne luaţi de proşti?


SOV a fost reţinut pentru şantaj! Nea Ghiţă ăla de la ASESOFT i-a făcut plângere acu' un veac. Şi Parchetul îl cheamă abia azi după amiază să dea cu subsemnatu', şi-l umflă! Ni se spune că SOV i-a cerut lu' Ghiţă 150.000 de euro, altminteri îi face şi îi drege lui şi familiei lui.


Băi frate! Deviza epocii lui Pulea Vodă este: "niciun Paşti şi niciun Crăciun fără un fazan plimbat cu cătuşe prin faţa camerelor de luat vederi!" Se ascute lupta de clasă! Portocaliii au neapărată nevoie de un post de televiziune de ştiri, şi au crezut că o pot face  indirect, prin Ghiţă. SOV s-a prins repede de schemă(nici nu-ţi trebuie prea multă minte pentru a înţelege ce joacă băsescu şi ai lui), şi a încercat să pareze lovitura. 


Şoul ăsta ieftin, dintr-o serie lungă de astfel de spectacole de prost-gust, pică fix în ziua în care un ministru e prins dând cu jula la banii europeni, demisionează cu scandal, şi musai trebuie schimbată agenda publică, pentru a limita pagubele de imagine pentru PDL.  De când Pulimea Sa a devenit bulibaşa României, Parchetul răspunde doar la ordinele Cotrocenilor. Şi face jocuri absolut tembele, care arucă din belşug cu căcat pe blazonul justiţiei, şi aşa plin de zoaie.


PS: absolut jenant, departe de orice înseamnă valoare europeană, spectacolul lui SOV, în scaun cu rotile, purtat pe braţe de nişte vlăjgani, şi dus în duba Poliţiei. De ce e nevoie de asta? Ce dovedeşte? Ce rezolvă? Ne facem un bine? Ce strigau ăia la Berlin, acu' vreo două zile?  

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...