duminică, 17 aprilie 2011

Decret



Eu, Pulea Vodă Întâiul, Unicul şi Nepreţuitul, decretez:



2. Muriţi! Eu susţin reforma lui Atilla, şi ăsta e doar începutul. Sunteţi prea mulţi, futu-vă neamu'n cur, şi nu ne mai rămân bani de furat!

3. boc este şi va fi sluga mea nepreţuită! Pauza de democraţie s-a terminat! Blaga, la picior! Te-ai înhăitat cu mogulii, javră ordinară!


Sărbători fericite şi colivă pentru toţi!

7 comentarii:

Arogantu' spunea...

Acest Pulică frînaru' - care tace asurzitor de cîteva saptamîni - a iesit cu primele lui declaratii.
NU despre 'reforma' - aflata în gurile maimutelor pedeliste - si rezultatele lor catastrofale in sanatate; NU despre starea natiunii, perspective etc.
NU - pe el îl doare - ca presedinte al TUTUROR cetatenilor romani - ce se întîmpla la tîrla din Modrogan.
De ce i-ar mai analiza cineva cretinismele din discurs ? De ce s-ar mai obosi cineva sa observe cum habar n-are ce-i aceea democratie ?
A clocit un proiect de modificare a 'constitutiei' si ne anunta ca o va incalca, din nou, pe cea in vifgoare - pe care A JURAT sa o apere si sa o respecte.
Ne anunta ca va parazita - din nou - alegerile cu un 'referendum', ca sa-si poata justifica participarea la campania electorala.
Cîte încalcari ale 'constitutiei' mai trebuie sa faca pentru a fi suspendat ?

Dan spunea...

Asa sa-i dea Dumnezeu!

Fluieratorul spunea...

Dumnezeu poate ca o sa-l suspende, ca opozitiei nu pare sa-i pese. Mai mult, nu vad nici cine ar putea sa-i amendeze la vot pe dobitoci, ca din nou, pacalicilor din opozitie nu le pasa, iar grosul alegatorilor s-a dovedit ca pot fi mituiti cu orice, de la galeti portocalii pina la peste stricat. Tot Dumnezeu, dragutul...

Fluieratorul spunea...

Ei, "In premiera" de la ANTENA 3, asta seara cu rateul de proportii al conectarii feroviare a Romaniei la Europa. Ma uit cu invidie la TGV, am vazut si eu o data unul acasa la el. De mers, merg cu telegutele noastre... Rusinos.

Alt subiect anuntat asta seara: blogerii care zice-se ca fac bani din condei, Cristian China a.o.

Karakas spunea...

Basescu: "Pentru mine nu este o surpriză schimbarea atitudinii faţă de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptă să trăiască într-o Românie modernă."

Deci, "oamenii" sunt de vina ca nu accepta varianta Romaniei "moderne" pe care le-o prezinta Presedintele. Ei sunt de vina ca au salarii mult mai mici, ca au fost dati afara si ca nu au joburi, ca mor in fata spitalelor inchise.

Doar un dictator poate sa aiba o asemenea viziune despre poporul sau sclav.

http://www.mediafax.ro/social/basescu-pentru-mine-nu-este-o-supriza-schimbarea-atitudinii-fata-de-mine-atata-timp-cat-oamenii-nu-accepta-sa-traiasca-intr-o-romanie-moderna-8165604/

Karakas spunea...

Din nefericire, generatiile de azi uita lectiile trecutului: cu cit exploatatorii isi bat mai mult joc de oameni (fie ca ii "modernizeaza", fie ca ii fac "oameni noi"), cu atit creste sansa unor revolte singeroase. Iar la romani se pare ca asta este ultima valva de evacuare: singele. Democratia nu a reusit in Romania. Capitalismul nu avea cum sa reuseasca, in forma asta. A reusit doar colonizarea din exterior, perpetuarea saraciei din comunism (desi cei mai multi o duceau mai bine material vorbind pe vremea aia). Nici sub Ceausescu nu a foat tara atit de ingenunchiata economic, caci nu eram atit de dependenti de sovietici cum suntem azi fata de institutiile Licuriciului. Iar cind e sa ne aruncam de la etaj, suntem primii, doar doar vom primi un sarut de adio de la Uncle Sam.

Acuma, pe bune, cit prosperitate a adus Romaniei relatia privilegiata cu SUA? Poate cineva da un raspuns onest, fara sentimentalisme? Si de ce a pus imediat Romania atita accent pe relatia cu SUA, ignoring o relatie privilegiata cu tari din UE, desi de-abia am obtinut statut de membru? Suntem acum vazuti ca o tara-lacheu, fara coloana vertebrala, dispusa oricind sa cerseasca bunavointa stapinului, prin sacrificarea populatiei. Asta nu e "modernizare", e acelasi tip de lichelism pe care il stim din istoria fanariota.

Si pe urma se mai mira unii "anti-comunisti" ca lumea vorbeste in termeni de clasa, vorbeste de exploatare, saracie si vinderea intereselor nationale de un regim tradator.

Fluieratorul spunea...

Modernizarea lui Basescu e o tentativa grosolana de imitare a ceea ce crede el, cu ai lui, ca este viata in State. Nici eu nu vad ce-am cautat in trena americanilor, de la bun inceput, si de ce discutiile regionale ne-au lasat intotdeauna reci. Ma gindesc ca, la o adica, daca ti se intimpla ceva, vecinii apropiati sint aceia care pot sa te inteleaga si sa te ajute. daca-ti sint si prieteni, cu atit mai bine.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...