miercuri, 27 aprilie 2011

Doar atât?!



boc a fost huiduit la Râmnicu Vâlcea. Nimic mai firesc! Înţeleg că, folosind la maxim tupeul din dotare şi muşchii SPP iştilor, boculeţ al nostru l-a întrebat de salariu, de locul de muncă şi de carnetul de partid pe unul dintre protestatari. Ca şi când în ţara asta curge lapte şi miere, iar cei ce-l înjură sunt nişte cârcotaşi, căutători de pete în Soare. Şi obligatoriu membri ai partidelor de opoziţie!

Să zică mersi că a fost doar huiduit! Că după Paşti fiind, ouă încă se mai găsesc. Dar n-are el norocul ăsta! Cu aşa un popor nu riscă nimic!  Nici măcar mămăligă nu se mai poate numi! Iar puţinii români care mai au demnitatea să protesteze sunt consideraţi un soi de nebuni, buni de dus la balamuc. 


Asta e situaţia, prieteni. Şi nimic n-o poate schimba... 

Un comentariu:

chien spunea...

O, dar nu sunt doar carcotasi, ci "agenti de influenta ai rusilor" sau "idioti utili" (termenul dreptei pentru astia momiti de "Partida Rusa"). M-am luminat in sfarsit: nu intelegeam de ce se bate atata moneda contra lui Crin Antonescu, acum am inteles!
http://www.contributors.ro/politica-doctrine/metafizica-lui-terchea-berchea-crin-antonescu-si-democratia-romaneasca/ (vezi comentariile)
Si inca una cu Partida Rusa si "idiotii utili", asa pentru context:
http://www.contributors.ro/idei-si-solutii/renasterea-nucleara-a-europei-raspunsuri-incomode-la-o-intrebare-ingrijoratoare/#comment-21533

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...