joi, 8 octombrie 2009

Un act ratat

Scene de-a dreptul mizerabile la Antena 3, dar de data asta din pricina imbecilităţii unui invitat, fostul primar al Sectorului 1, acum parlamentarul Vasile Gherasim, şi a inculturii sale crase. Vorbind despre posibila participare a lui Pulea Vodă la lucrările Consiliului Director al PD-L, Gherasim scoate o enormitate: "Dl. Preşedinte nu cred că poate veni, pentru că participă la recepţia prilejuită de aniversarea Holocaustului".
Lăsăm la o parte sinistra idee a Cotrocenilor, cu recepţia de "Ziua Holocaustului". Dar cum poţi confunda o comemorare cu o aniversare? Şi nu doar când este vorba de Holocaust, dar aşa, în general? Ce dracu' ai învăţat la şcoală? La facultate? Din cărţi, că se presupune că ai mai pus mâna şi pe altceva decât pe "Submarinul Dox"? Ce scârbă mă cuprinde!

Un comentariu:

Desmond spunea...

Dobitocul de gherasim stie realitatile pedeilor. Cata vreme basescu a ciocnit sampanie la evenimentul respectiv, poate fi considerat si o "aniversare".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...