vineri, 2 octombrie 2009

S-au prostit liberalii?

Nu-i înţeleg pe liberali cu insistenţa lor infantilă pentru un guvern de tehnocraţi. Dacă în România clasa politică nu mai poate produce un guvern politic, şi trebuie să apeleze la "tehnocraţi", e semn că s-a dus dracului democraţia şi e cazul s-o luăm spre zări mai calde! Fără glumă!
Trec peste faptul că un document pe hârtie cu antetul Senatului României se scrie fără diacritice, semn de dispreţ faţă de cetăţeni şi faţă de stat, şi vă citez din scrisoarea deschisă a lui Meleşcanu: " Avem impreuna o imensa responsabilitate. Daca vom rata acest moment, daca vom fi orbi in a intelege ca acum este momentul sa actionam, Romania nu va depasi criza. Romania va risca sa intre in criza pentru multi ani. Vom purta toti povara unei Romanii saracite si indatorate. Avem insa si o imensa sansa. Avem sansa de a arata ca, la 20 de ani de la Revolutie, avem o clasa politica matura. O clasa politica ce stie sa dea dovada de unitate, dar si de eficienta in fata provocarilor pe care Romania le intampina.
Fac de aceea acest apel la fiecare dintre dumneavoastra. Indiferent de partidul din care faceti parte, de functia politica sau de functia publica pe care o detineti. Sa dam impreuna o sansa Romaniei prin sprijinirea unui guvern de larga sustinere parlamentara. Un guvern tehnocrat care sa aiba ca misiune Salvarea economica a Romaniei. Nu este timpul experimentelor politice. Esecul nu este o optiune. In joc nu este destinul unor oameni politici sau al unui partid. In joc este traiul de zi cu zi al Romanilor si viitorul de maine al Romaniei.
Va multumesc Teodor Melescanu Om politic"
Prieteni, apelul ăsta este nu un semn de responsabilitate, ci unul de laşitate. Să-i înjure lumea pe tehnocraţii din Guvern, şi să uite de noi!
Uite cum stă treaba, jupân Meleşcanu: voi, liberalii, aţi avut ocazia să faceţi guvernul împreună cu PSD. Aveaţi o majoritate confortabilă, dacă păstraţi şi vreo doi unguri prin guvern, cum era flăcăul ăla de la Mediu. Dar voi v-aţi căcat pe voi, aţi ţinut coada sus, crezând că rupeţi nori. Aţi luat-o în mână, şi i-aţi permis lui Băsescu să facă ce ştie el mai bine. Acum vă daţi virgine şi veniţi cu cioace de astea? Credeţi că aşa îi faceţi un bine lui Crin Antonescu?
Dacă aveţi sânge în instalaţie, puneţi de-o alianţă cu PSD şi UDMR, scoateţi PDL de la guvernare cu o moţiune de cenzură, şi cum nu se pot organiza alegeri anticipate în ultimele şase luni de mandat, Băsescu este obligat să numească un premier de la voi. Altminteri, dacă va fi reales, ghici ce va face? Alegeri anticipate! Cerînd poporului să-i dea şi Parlamentul, că el e pus pe făcut căcatul praf! De aia se dădea de ceasul morţii să scoată PSD de la guvernare la o anumită dată! Şi voi vreţi să-i oferiţi alegerile anticipate pe tavă, cu guvernul vostru de "tehnocraţi"? V-aţi prostit?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...