marți, 6 octombrie 2009

De ce-i votăm?

DEGEABA!
Este, deocamdată, răspunsul meu la o leapşă primită din partea doamnei Verona. Ştiu că nu sunt corect politic, dar asta e! Până acum, în afară de un populism agresiv şi lipsit de orizont, n-am văzut nimic de substanţă la nici unul dintre cei patru. Ştiu doar un singur lucru: de ce nu-l votez pe băsescu. Restul trebuie să asude mai mult, pentru a mă convinge. Faptul că nu-l votez pe Pulea Vodă nu înseamnă că le dau automat votul meu. Şi nu sunt singurul care gândeşte aşa. Deci, la muncă, tovarăşi candidaţi!

3 comentarii:

Lucia Verona spunea...

De acord, dar substanţa nici nu se va vedea în această campanie. Cum nu s-a văzut nici în alte campanii din ultimii ani. Totul e imagine, e aparenţă, se discută aspectele marginale. Nu marile teme. Nu fac rating.

Anonim spunea...

sint curios ce vei scrie despre urmatorul servitor pe care-l numiti voi presedinte cam peste un an. voi fi si mai curios de ce va mai spune romanul in perioada 2012-2014 cind prostimea vestica va fi cu ritul in tarina pt ca sandramaua lor economica se va prabusi definitiv.

Béranger spunea...

Asta pentru că nimeni nu militează pentru o reformă radicală a sistemului de vot. E ca şi cum ar fi o fatalitate să votăm la fiece alegeri una sau alta dintre sulele belite ale sistemului politic căcăcios românesc.

Candidatul inutil datorită sistemului (şi ignorat de sistem şi de pulele de analişti politici).

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...