luni, 5 octombrie 2009

Boc face poc!

Se deşteptă putirinţa în PSD! Băieţii din Kiseleff au decis să pună de-o moţiune de cenzură, pe lângă cea a liberalilor. Viitorul sună ca dracu' pentru oranjgutani! Numai că Pulea Vodă veghează, deci vom avea un halomais de-o să ne punem singuri juvăţul de gât. Şi vom atârna în ştreang cu o expresie de deplină fericire pe faţă! Trăiască şi înflorească!

Un comentariu:

Anonim spunea...

trebuie sa va obisnuiti ca-n tarile care fac parte din capitalismul periferic asta este situatia iar alta nu se va inventa pt voi special din motivul ca nu va place voua. chiar credeti ca va vor intreba asa ceva vreodata?! la voi numitii politicieni sint niste simpli servitori ai vestului si care sint numiti nu alesi. nu stiu daca ai observat ca in vest se voteaza de mai multe ori pina iese ce le trebuie bosilor. si aici se fura alegerile ca sa iasa cine trebuie. daca nu face ce trebuie atunci vin si masurile ca d-aia avem presa libera! acum sper ca s-a inteles de ce se aleg numai persoane cu pete in posturi cheie.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...