luni, 5 octombrie 2009

Daţi banii corupţilor! Ei îi bagă în economie!

O explicaţie halucinantă a lui Sebastian Lăzăroiu, ca răspuns la o întrebare de la un cititor, la HotNews:
"Cum explicati urmatoarea fraza in contextul agendei fostei si viitoarei campanii electorale prezidentiale?Traian Basescu: Nu coruptia mananca cea mai mare parte din banii dintr-un sistem, ci aparatul birocratic al sistemului." Sebastian Lazaroiu
În mare parte e corect. si coruptia dreneaza resurse publice. uneori insa aceste resurse merg tot in economie. deci din punct de vedere economic nu e o pierdere. coruptia este imorala, ilegala si produce inechitate. aparatul birocratic consuma insa resurse pe care nu le mai regasim in economie. sunt in mare parte irosite. "
Cu alte cuvinte, nu mai daţi bani bugetarilor, că ei nu-i bagă în economie. Daţi-i corupţilor, că ei ştiu să-i investească: vuitoane, maşini de lux, curve asemenea, case la Monte Carlo, cazinouri, etc, etc. Duduie economia românească! Pe când nesimţiţii ăia de bugetari aruncă banii pe fereastră, îi irosesc. Să luăm de la ei şi să dăm la corupţi! Bravo, musiu! Mişto gândire!

3 comentarii:

Anonim spunea...

problema vostra a romanilor din tara este ca nu va uitati de loc sa vedeti de ce este asa si nu altfel. raspunsul discutat aici si care stirneste proteste si neintelegere provine din vest unde este un standard la care nu se mai sensibilizeaza nimeni. personal il stiu din anii 90! alaturi de asta mai este unul care spune ca bogatii nu trebuie sa platesca impozite ca ei baga banii si fac locuri de munca iar altul ar fi ca firmele sa primeasca banii din impozite ca doar se chinuiesc cu noi sa ne mentina locurile de munca.faptul ca celebra economie a marilor destepti de vest nu functioneaza decit cu banii contribuabilului se vede astazi f clar cind criza actuala a constituit un eveniment care a facut posibila mutarea acestor bani in buzunarele bosilor la lumina zilei ca doar este pt noi.in concluzie nu va mirati de ceea ce se intimpla pt ca este o simpla aliniere la valorile vestului civilizat si dupa cum vedeti nu va intreaba nimeni daca va plac.

Karakas spunea...

Corupti din toate tarile uniti-va (sa nu va ia statul oportunitatile de a fura banii publici)! Asta e sloganul capitalist la zi.

Lazaroiu insa, pe aratura. Cu ceilalti boi, trag la caruta lu' basescu.

Anonim spunea...

karakas

era uniti de mult dar n-am stiut noi! e la fel cum a fost la romani cu ineptia sa vina amricanii. unde sa vina cind ei nu plecasera?! n-am stiut!
la nemti la toate cladirile guvernului s-au umflat preturile fata de cele contractate de 4x. ai auzit tu ca s-a intimplat ceva? ancheta?! pretul aeroportului din viena a ajuns la peste 800 mil euro desi pretul contractat a fost de 400 mil euro. ai auzit ceva despre cercetari? in germania s-au construit poduri cai ferate si sosele care nu duc nicaieri. pina si un port de care nu avea nimeni nevoie!! a auzit cineva ceva? kohl a fost gasit cu fonduri negre in elvetia? ei si?! si criza asta ce este? un enron mai mare! deci despre ce vorbim si mai ales de ce ne miram?! legile vestului nu permit anchetarea unor astfel de cazuri decit daca statul este implicat cu 30% iar asta este usor de ocolit. s-a eliminat coruptia! :) sint multe de spus si efectiv nu am timp sa insir toate nenorocirile vestului numit civilizat. este ceva de vise rele!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...