vineri, 18 iunie 2010

Ţării, cât mai mulţi săraci!




Suntem nişte ticăloşi! Cum îi înjurăm noi pe guvernanţi şi cum nu vedem noi cât îi iubesc ei pe săraci! Păi, dacă nu i-ar iubi, de ce s-ar mai obosi să facă încă şi mai mulţi săraci? Nu vedeţi cum îşi dau ei salariile pentru săraci? Cum inventează tot felul de fonduri de "solidaritate", în care se "donează" obligatoriu salariile nesimţite ale celor care oricum nu din salarii trăiesc?!


PS: bună remarca lui Adrian Năstase. Din Snagov, Ion Iliescu a făcut un simbol al consensului pentru un proiect european al României, consens la care  au contribuit TOATE forţele politice prezente în Parlament. traian băsescu face din Snagov simbolul noii dictaturi şi al destrămării proiectului european al României, un simbol al vrajbei, intoleranţei şi exclusivismului.  Păi, se compară?

5 comentarii:

Béranger spunea...

Mă tem că se zice «cât mai mulţi săraci», nu «câţi...»

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, sincer să fiu, am căutat să văd cum este corect. N-am reuşit. Iniţial am scris "cât". După care am "corectat". Vezi ce-a ieşit. De la o vreme totul este atât de fluid, că nu mai ştii care este norma în limba rommână(nu, nu e o greşeală!). Asta e, suntem supuşi greşelii. Mulţumesc!

Anonim spunea...

Si care este deci critica asupra masurii de fata? Nu a situatiei generale sau a ceea ce ar fi putut sa faca in loc, doar argumenteaza de ce e gresita aceasta masura.

Karakas spunea...

Demagogie si populism! Ca si Ceausescu, romanilor li se cere sa se sacrifice pentru a-l tarii viitor. Care de fapt ascunde o minciuna, pentru ca viitorul nu va fi niciodata al lor, ci al celor cu bani si putere. In cel mai bun caz, li se vor arunca in sila niste oase roase deja.

Karakas spunea...

Chestia asta cu donatiile la bugetul de stat e prost gindita. Dom'le, nu asa, un cont general; trebuiau deschise conturi de donatii personalizate, pentru fiecare ministru, pe proiecte: donatii pentru Videanu ca sa eficientizeze procesul de disponibilizari, pentru Berceanu ca sa poata plati inapoi banii luati de vamesi trupei AC/DC, pentru Udrea ca sa nu foloseasca aia 5 miliarde EUR bani europeni decit pentru asfaltari in familie, pentru Vladescu ca sa gaseasca si alte modalitati de a obtine credite, si nu in ultimul rind, pentru independentul Oprea, ca sa gaseasca o ideologie de stinga pentru partidul sau de dreapta.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...