marți, 15 iunie 2010

A căzut! Să curgă şampania!








Moţiunea a căzut! Să curgă şampania! Dar după asta să nu curgă sânge...



PS: ea e "Omul Zilei". Se vorbeşte despre un premiu pentru doamna ţaţa din poza de mai jos: Ministerul Transporturilor, adică vreo două-trei miliarde de euro în plus. Să fie primit!







5 comentarii:

Karakas spunea...

Este pentru prima oara cind ma felicit ca am plecat departe. Tara imposibila, in care oamenii de rind sunt batjocoriti iar munca lor luata la misto de un dictator "soft" protejat la nivel european. Rusine Europei ca sustine o asemenea putere mincinoasa! Ma doare sa ii vad pe romani umiliti, fraieriti, pe parintii nostri batjocoriti de niste lichele!

geomarz spunea...

A naibii Vaca.
In afara ca este tuta, vorbeste si ca o analfabeta. Ca minciuni a spus cu gramada...
A construit ea SPITALE noi, scoli noi, case pentru profesori si doctori la tara... in valoare de 2,5 miliarde de EURO... si a creat 4 000 de noi locuri de munca. CIt mama ma-si face unul din locurile alea ? Ia sa impartim 2,5 miliarde la 4 000. Nu-s ceva cam scumpe ?!
Chiar nu are de loc simtul ridicolului si rusine...

Fluieratorul spunea...

Elena Udrea este o fatzada, ca si Gigi Becali, ceva mai successful din motive evidente, plus unul: e mai fara bun simt decit Becali.

Sper ca bea sampanie si pentru prostii aia ai ei de parinti care au crescut-o, si la care le ia dreptul de la gura. O sa spuneti ca are de unde sa-i ajute. Asa e. Da' cu ce-or fi gresit atitia oameni din tara asta care au contribuit o viata la fondul de pensii pentru a-si asigura batrinetea, ca sa ajunga la mila copiilor lor... Halal demnitate umana, si poftim cine-o gestioneaza, hotii si prostii. O rusine.

Sta-ti-ar sampania in git

Béranger spunea...

Ţara arde şi Udrea se piaptănă.

geomarz spunea...

Ma tot uit la miinile ei. Ce imbatrinite sint !
Niciodata virsta miinilor nu poate fi ascunsa asa cum se ascunde virsta fetei...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...