miercuri, 16 iunie 2010

"Puşca şi cureaua lată, ce iubiţi eram odată!"






Nu, nu se poate! Eu, unul, nu cred! Cârcotaşi! Răutăcioşi! Răspândaci, ăştia de scriu că: "Preşedintele României, Traian Băsescu, şi prim-ministrul Emil Boc beneficiază de măsuri de securitate drastice începând de marţi dimineaţă. Măsurile sunt unele fără precedent în ultimii zece ani la sediile de lucru, la reşedinţele oficiale şi pe traseele pe care se deplasează cei doi."



Cum, n-o să mai citească Pulimea Sa omagii scrise cu oi de Flutur pe dealurile Bucovinei? N-o să mai tragă boc la coasă? Ce vremuri, tovarăşi! Ce popor nerecunoscător! Nu-i meritaţi, bă! Două genii aveţi şi voi în politică, şi le vreţi gâţii!



Parcă îi văd pe băsescu şi boc, obraz la obraz, cântând "Puşca şi cureaua lată, ce iubiţi eram odată! "  Sic transit!

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/barroso-democratia-s-ar-putea-prabusi-in-grecia-spania-si-portugalia-190232.html

http://www.youtube.com/watch?v=WeVSUgQRmJA

asta este parerea oamenilor de rind exprimata de parlamentarul respectiv. e.u. este extrem de nepopular in vest iar dovada sta in faptul ca orice vot a fost negativ iar cele pozitive s-au realizat asa ca-n romania insa in general elita nu lasa oamenii sa voteze pt ca as-i in democratia specifica vestului aia in care doar dulaii au un cuvint! daca dispare astazi de miine sint convins ca vor fi petreceri pe strazi macar un an de zile. oricum sint mai multe motive decit insira ala acolo iar unul f important este diluarea nationala la care sint supuse tarile europene ca sa-si indeplineasca bosii visul cu repetarea experimentului molohului de peste balta. romanii s-au bagat in toate exact ca musca-n lapte iar acum vine nota de plata.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...