joi, 24 iunie 2010

Mare scăpare!


DNA îl invită azi, la o oră de maximă vizibilitate, ca să prindă ştirile şi tocşoaiele de după-amiază şi seară, pe Sorin Oprescu să povestească în legătură cu Dan Diaconescu. Vă gândiţi probabil că l-au invitat pentru că ar fi asistat la vreo convorbire sau întâlnire a lui DD cu tembelul ăla de primar. Ei bine, nu, nici vorbă! L-au chemat pentru că este primar! Şi pentru DD a declarat că au devenit prieteni după ce doctorul l-a tăiat şi i-a scos apendicele.

"Unul dintre avocatii lui Diaconescu, aflat in fata DNA la momentul sosirii primarului general, a explicat ca, la un moment dat, intr-o discutie telefonica interceptata, Dan Diaconescu ar fi fost intrebat de interlocutor "daca a vorbit cu primarul".
Avocatul a aratat ca ulterior, atunci cand l-au audiat pe Diaconescu, procurorii i-au cerut clientului lor sa precizeze cu claritate despre ce primar ar fi fost vorba in acea discutie si daca acesta nu era cumva primarul din Zarand, Ion Mot.

Diaconescu le-ar fi precizat atunci procurorilor ca el nu a vorbit niciodata cu Ion Mot si ca, in schimb, putea fi vorba fie de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, fie de primarul Marian Vanghelie sau de primarul Andrei Chiliman, edili pe care el i-a avut invitati in diverse emisiuni."

Oameni buni! Dacă vreţi să definiţi prostia, incompetenţa, imbecilitatea, atunci e suficient să spuneţi "DNA"! Adică tu ai tone de ascultări şi NU ŞTII cu cine a vorbit ăl de-l asculţi? Chemi primari aşa, cu grămada, să-i întrebi: "a vorbit DD cu tine, bă?" Aşa? Vă daţi seama că ăla stă la bulău 29 de zile pe povestea unui tembel de procuror, pe care o vacă de judecătoare o crede pe nemestecate? Şi motivează decizia ca şi când s-ar pronunţa pe fond, când ea trebuie să se refere doar la arestarea preventivă.

Doar că aici e vorba şi de ticăloşie, nu doar de prostie. Chemându-i degeaba la DNA pe Oprescu, Vanghelion şi Chiliman, procurorii mai dau o limbă în cur stăpânilor portocalii. Vorba aia: "Totul pentru front, totul pentru victorie!" În ăst timp primarul de la Arad, finul lui băsescu, stă liniştit, la fel şi madam Ridzi. 
Apropo: pe lista aia de vulnerabilităţi din Strategia de Securitate Naţională e trecut şi DNA? Dacă nu, mare scăpare!

UPDATE: şi Chiliman se duce la DNA. Da' grăbiţi mai sunt ăştia, frate! Vor să se ducă mâine cu ceva mai mult decât au acum la Tribunalul Bucureşti? Or fi aflat că judecătorul care a primit dosarul "iubeşte" procurorii de la DNA şi apreciază "profesionalismul" lor?

Un comentariu:

hoinarnet spunea...

Limbaj vulgar promovat la OTV.Alo,CNA, se-aude?

http://brasovean2008.blogspot.com/2010/06/alo-cna-se-aude.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...