miercuri, 9 iunie 2010

Rămâneţi, bă, lipiţi cu buzele de curul lui băsescu!





Zarvă mare în presa oranjgutană şi pe la televiziuni. "Nu avem alternatvă! Da' de ce să-i schimbăm pe ai lui boc? Ce, fac mai bine liberalii sau pesediştii?"


Rămâneţi, bă, lipiţi cu buzele de curul lui băsescu!  Dar să nu vă miraţi când au să vă ia oamenii la flegme pe stradă! Şi să ziceţi mersi că se rezumă la flegme! Râdeaţi de Păunescu că în decembrie 1989 a păţit-o. Să vedem dacă o să mai râdeţi acum...



PS. N-am vrut să dau nume, dar Patapipi mi-a vârât deştele în ochi cu asta: "Romania a fost pusa de Ion Iliescu pe un macaz gresit. Si, intr-un fel, tot ce se intampla in Romania in rau azi este consecinta aranjamentelor vicioase pe care le-a facut Iliescu la inceputul anilor '90"


S-o luăm metodic. Deci democratizarea, introducerea instituţiilor statului de drept, ale economiei de piaţă, declanşarea procesului de privatizarea, stimularea liberei iniţiative, adoptarea unei noi Constituţii, aderarea la Consiliul Europei, la Parteneriatul pentru Pace, asocierea la Uniunea Europeană şi depunerea cererii de aderare la Uniune, reconcilierea cu Ungaria, dialogul interetnic, invitaţia adresată papei Ioan Paul al II lea să viziteze România(da, Iliescu l-a invitat, dar BOR a fost greu de convins, asta e!)înseamnă în mintea pupuncuristului ăsta "macaz greşit". Şi tot macaz greşit o fi şi apartenenţa noastră la NATO şi la UE?



Şi care era drumul cel bun, loază?  Ăsta pe care ne duce noul Moise? Bă, mirosul băşinilor lui băsescu nu te face mai intelectual!


PPS: ştiu, nu se poate "mai intelectual"! Dar fiind vorba de Patapipi, facem o excepţie. Că şi el e un pupincurist de excepţie! 

4 comentarii:

Anonim spunea...

pai n-ati vrut voi vest?! acum este normal sa va conduca servitorii lor pt ca asa a procedat vestul de cind se stie. altfel a fost doar in visele si legendele dupa care traieste romanul. bine era ca romania sa se declare stat neutru insa taranii care s-au bagat in fata au decretat ca-i mai bine sluga la altii pt ca ei le stiu bine pe toate. si dupa cum vezi se alege praful de toate. era bine daca astia si-ar fi vazut lungul nasului insa asta este o performanta la care nu se va ajunge niciodata!

Fluieratorul spunea...

Aha, deci Iliescu e de vina! Bine ca stiu, ca ma-nvcerca o indoiala, si era gata, gata sa dau iar vina pe Basescu si ai lui, saracii...

Patapievici se transforma pe zi ce trece intr-un om cit se poate de recent. La ce i-a folosit, Doamne, atita carte?

Karakas spunea...

Da, Iliescu e de vina pentru criza mondiala! Iliescu e de vina pentru ca astia de la putere sunt retardati si nu mai stiu cum sa mai arunce vina pe altii.

Gretos acest pseudo-analist, Patapievici, un mare lingau de Curte, si un anti-roman convins. Cum naiba sa pui in fruntea ICR, de doua ori, acelasi individ care nu doar ca a jignit poporul intr-un mod cum altii nu au reusit, dar a convins lumea intreaga de fanatismul sau artistic, socind audienta externa cu expozitii cu simboluri naziste si tot felul de pornografii. Pe urma a zis ca nu intelegem noi arta.

Argumentele sale sunt de-a dreptul stupide, asa incomplete si partinitoare cum le prezinta. Realitatea este ca Romania a fost condusa din exterior, indiferent ce a vrut sa faca Iliescu. O spune ca si cum nu exista atunci decit o vointa, cea a lui Iliescu!. Patapata, ai gresit epoca de aur! Sub luminatul fund prezidential ai tu acum un damf de dictatura...pentru ca suculentul Basesc si-a aliniat mai toate institutiile statului sa ii cinte precum vrea.

Nimeni nu a pus puterii de atunci un manual al tranzitiei de la comunism la capitalism, desi au existat tot felul de "foi de parcurs", care se schimbau dupa interesele externe ale actorilor relevanti la acea data. Dar li s-au pus conditii: va dam credit daca faceti asta si asta, va primim in NATO daca faceti asta si asta. La fel cu UE.

Patapipi si amicii urinologi, inchideti ochii si astupati-va urechile! Ca doar asta faceti de cind v-ati cocotat la butoane: cotzcareli la adresa romanilor.

Anonim spunea...

http://www.lifesitenews.com/ldn/2010/jun/10060803.html

lasa ca vestul va rezolva! ei sint marii prieteni ai romanilor si romaniei! traiasca si infloresca?! :)))

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...