vineri, 11 iunie 2010

Cine pe cine pedepseşte




Mă abţin s-o calific pe Anca Boagiu. Oricum tembela asta îşi datorează "cariera" "grijii părinteşti" a lui traian băsescu, cel care pomenea ceva despre "chiloţii cu care se juca în ţărână" una dintre membrele detaşamentului vesel de femei, care îl apără şi-i sunt fidele până peste poate.


Boagiu împinge fidelitatea până acolo încât îl ameninţă direct pe Mircea Geoană, pe motiv că nu vrea să se supună ordinului Pulimii Sale,  acela de a programa pentru mâine dezbaterea Moţiunii de Cenzură. "Cred ca in momentul acesta trebuie sa ne preocupam mult mai mult de soarta Romaniei, decat de suspendarea lui Geoana. Dupa ce vom primi transa de la FMI si Romania incepe sa se redreseze economic, avem suficient timp sa ne gandim si la cum sa-l pedepsim pe domnul Geoana".



Madam! Trezeşte-te! Lasă dracului visele umede!  Nu te gândi cum să-l pedepseşti tu pe Geoană! Gândeşte-te cum ar vrea să vă pedepsească pe voi vreo şapte-opt milioane de români, unul mai furios ca altul! Şi vezi, poate găseşti şi o pereche de chiloţi de tablă. Că nu strică la casa omului în vremuri de răstrişte.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...