luni, 21 iunie 2010

Facerea de bine...



Păi, se putea fără DNA în ciorba politicii? Nu se putea! Cum presiunea mediatică asupra pedeleilor a crescut la cote insuportabile(iar băsescu şi boc şi-au luat-o cât pentru un întreg mandat doar în ultimele două săptămâni!), era urgentă nevoie de o diversiune. Şi cine se pricepe mai bine la aşa ceva decât DNA?

De data asta, surprinzător, victimă nu este un om politic din opoziţie. Ci un susţinător al băselului, care i-a pus "Televiziunea Poporului", Noua Europă Liberă, la picioare, în campania electorală. E vorba despre OTV şi despre olteanul ei patron, Dan Diaconescu. Pretextul este pe cât de obscur, pe atât de pueril. Un nene, cică oarece clar-văzător, care a apărut de vreo câteva ori prin garsoniera lui Diaconescu, ar fi şantajat un primar de printr-o comună  arădeană, căruia i-ar fi cerut 100.00 de euro să nu-l dea pe goarnă cum şi-a făcut el, primarele, averea. 

Şi uite aşa s-a trezit OTV cu mascaţii la uşă, iar locuinţa lui Diaconescu a fost percheziţionată în lipsa lui, el fiind creanga prin străinătate. Evident, Diaconescu n-a mai fost anunţat că i s-a schimbat "încadrarea", el fiind audiat la DNA(de ce la DNA, ce, clar-văzătorul e persoană publică, aleasă sau numită?) în calitate de martor cam prin februarie! Mai mult ca sigur "încadrarea" s-a schimbat pe picior, azi, ca  "percheziţia" să nu fie spargere de borfaşi.

Scandalul e gata! Televiziunile au început să mestece subiectul. Şi e doar începutul. Uite aşa mai uită unii şi alţii să-i înjure pe Pulimea Sa şi  pe năucii pe care îi păstoreşte, la Guvern şi în Parlament.

Dar nu prea cred c-o să-i meargă. Bizonul se cam trezeşte şi nu prea mai pune botul la diversiuni din acestea mârlăneşti. Cât îl priveşte pe Dan Diaconescu, ce să zic? Dane, oi fi tu şmecheraş de Caracal, dar te-a făcut băselu ca pe ultimul prost! Vezi tu cum e cu facerea de bine: o faci şi după aia tragi! Succesuri, măi dragă!

4 comentarii:

Anonim spunea...

In ultima luna, DD incepuse sa se lege de "establishment". E pedeapsa pentru calcatul pe bec.

Eugen spunea...

Nu cred că l-a primit pe Băsescu pe post fără ca ăla să cotizeze ceva cash, aşa că probabil erau chit.

Karakas spunea...

Dap...n-a mai dat cash(caval) cui trebe

Lilick Auftakt spunea...

Eu cred ca Dan Diaconescu numai asta astepta: sa se victimizeze, sa fie erou, sa faca rating, bani.. Deci nu inteleg ce rau ii face Basescu...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...