sâmbătă, 30 iunie 2012

Sictir, bă!



Nu, n-a fost nicio surpriză. Blaga, deşi a concurat singur, n-a ieşit pe locul doi. Sala e în delir! "Delegaţilor" li s-a luat un bolovan de pe inimă. Aplauze ca la Ceauşescu! Blaga le promite un PDL lider al dreptei româneşti, muză pentru dreapta. Dacă doreau o muză, trebuiau s-o aleagă pe Fecioara din Pleşcoi. 

Acum Blaga plânge în paharul cu uischi al Pulimii Sale, şi promite răzbunare pentru afrontul pe care i l-a adus Ponta. Culmea nesimţirii: PDL se erijează în apărătorul democraţiei! Cea mai bună dovadă de democraţie fiind tocmai Convenţia Extraordinară de azi. Sictir, bă! Nu faceţi voi o pauză de la demagogie? Nu vă cereţi scuze pentru ce aţi făcut până acum? 

Şi de unde până unde Blaga, salvatorul PDL? Tocmai pierdu cu brio alegerile locale, de a căror organizare a răspuns. De ce le va câştiga pe cele generale? Bagă Pulimea Sa mai multe voturi în urnă? Sau ce? Cum ziceam: sictir, bă!

Foto, de aici

2 comentarii:

Gheorghe Miron spunea...

Nu stiu daca tie ti-a spus cineva ca in prezent la putere este PDSR si nu PD.

Manualul oficial de propaganda ar dicta sa vorbesti despre "maretele realizari" ale regimului si nu sa amintesti despre ceilalti.

Nasol insa ca nu exista nici macar o minuscula realizare despre care ai putea vorbi.

De salariile acelea ce se mai aude, ca e 1 iulie?

Constantin Gheorghe spunea...

Sunt mărite deja de la 1 iunie. Intră în plată de mâine. Şi nu cred că eşti atât de prost să crezi că lucrurile se schimbă radical într-o lună!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...