sâmbătă, 23 iunie 2012

Partidul Neanderthalian de Dreapta




Azi s-a lansat maneaua de dreapta numită "Partidul Noua Republică". O făcătură, ca multe altele asemenea, care vrea doar să mai ia câte ceva din voturile USL. Sigur, au s-o ia în mână cu succes, că doară Neamţu nu e Dan Diaconescu! Care Dan Diaconescu a cules publicul orfan al PRM, după ce CVT s-a senilizat de tot şi a devenit incoerent. Cine să vină la Neamţu? Noua Dreaptă nu e chiar atât de vioaie. Nu ştiu să fi participat la alegeri. Dar mă rog, visele nu costă, dacă sunt naturale. Dacă sunt induse, iarba nu e chiar atât de scumpă...

Din ciorba lansării nu puteau lipsi MRU şi Monica Macovei. MRU va fi un Zăroni al politicii "elitiste" şi vă garantez că ne vom râde infinit de panseurile sale! Ce declară tâmpiţelul azi, la evenimentul prilejuit de lansarea nimicului politic numit "Noua Republică"? "Sa dam jos din politica romaneasca omul de Neanderthal! 

Cât de prost să fii să spui asta în faţa lui Mihai Neamţu, neanderthalianul teolog care a manifestat în faţa casei lui Adrian Năstase, mânjit pe gât cu sos de roşii? Vă urez succes spre 0,001% voturi în alegeri. Cretinilor!

Nu mai comentez spusele Monicăi Macovei. Cât de curată poate fi o fostă procuroare ceauşistă, care acum se dă "de dreapta", deşi dreptul, la vremea când a studiat ea, mergea mână în mână cu o crâncenă ideologizare? Vorba lui George Şerban despre ea: Dumnezeu rar alege să îşi bată joc de o femeie. Ei bine, pe Monica Macovei a ales-o!

Oameni buni! Ăştia sunt obsedaţi, cu dreapta lor! Orice construcţie politică trebuie să fie musai de drepta! Asta într-o Românie în care populaţia se pişă cu boltă pe ideologii, şi unde nevoile cetăţenilor sunt servite cel mai bine de politici sociale de stânga! Iar clasa de mijloc, multă, puţină, are nevoi şi aşteptări de centru.

Ţara arde, dreapta se piaptănă, pardon, se uneşte!

11 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Ziceam zilele trecute de fascisti. Acum avem, oficial, un partid de ideologie fascistoida. Sa ne fie de bine.

Vasile spunea...

Esenţa ethosului românesc este de dreapta. "Succesurile" fulminante ale lui Băsescu din 2004, 2007 şi chiar 2009 se explică prin orientarea violentă a discursului său către dreapta.
Şi dacă nu tăiau salariile bugetarilor, pdl ar fi cîştigat lejer toate alegerile de anul acesta.
Tot datorită atitudinii de extremă dreapta afişată.
Oare întîmplător majoritatea românilor care emigrează în sua devin votanţi republicani?

Karakas spunea...

Romanii au o problema: ei cred ca daca se pisa pe socialism - in stil texan - dreapta si "pietele" le rezolva toate problemele sociale. Ori practica, dragi tovarasi, arata clar ca "pietele" lucreaza in speta pentru ai care nu au probleme sociale, cei de la butoane.

Mai mult, dreapta internationalista a creat o noua ordine mondiala, care nu mai e bazata pe institutii unde toate statele pot fi reprezentate egal (ca la ONU). De exemplu, primul meu ministru, dl Harper, se pisa cu jet pe ONU, care recent a criticat Canada. Chiar recent dl Harper, si-a deschis slitzul la o reuniune internationala, si a pus jetul pe UE, de pina si Barosso si-a iesit din minti (ei fiind amindoi de dreapta pot sa faca unul pe altul fara multa jena).

Ordinea noua se creaza prin acapararea economiilor statelor slabe, prin cumpararea acestora la pretul dorit de cei puternici, si apoi exploatarea fara mila si stoarcerea acestor natiuni umile si umilite. Odata cu tranzactionarea se plaseaza si "agentii" acestor regimuri, asa cum se face cu dreapta romaneasca, cu ajutorul servicilor, evident. De unde acest MRU asa de iubitor de capitalism? Banu, dragi tovarasi, banu la ban trage, si serviciile la fe, sunt magnetic atrase unele de altele, alea mici de alea mai mari.

Yep, Satanail ar putea lua lectii de la capitalistii de azi.

ANONIMUS spunea...

Fascismul si nazismul nu e o idiologie de elite.Este foarte clar,Mussolini a fost socialist sadea,iar Hitler nu uita de national socialism.Asemenea idiologii sunt la baza frustrarea unor idioti care nu se bucura de ce ar dorii din suflet dar nu-i permite IQ-ul ,instructia adevarata,cultura,
mijloacele,lipsa talentului si sansa care de obicei si-o face omul singur.Aici gaseste un motiv care-l face interesant,rasa,sangele,idiologii economice,si dorinta gregara a idiotului care e puternic langa umarul camaradului.Bandele de cartier sunt bazate pe aceasi idiologie frusta.Daca un intelectual ca Neamtu si Ungureanu slavesc "dreapta"ori e prost,un slujbas de dreapta nu se potriveste,ori e un pseudo intelectual pe care nu-l da afara inteligenta,ori e un prost.Neamtu cu manifestatia la casa lui A.N.arata ca e si prost de bubuie si e si prost crescut si lipsit de bun gust.Acesti incapabili de a face politica pentruca n-au posibilitatea de a starni interesul public din lipsa de charisma si lipsa de verb.Cand ii auzi pe acesti zevzeci ori adormi ori te umfla rasul.Asa ca astia nu fac nici-o "branza".
DD stie sa vorbeasca ca toti cretinii cu 50 IQ sa-l poata intelege,ca nu se pune problema daca ce aud este si de crezut pentruca este alta mancare de "peste",bizonul cu saliva curgand din gura este convins de ce spune "hahalera"de DD.La acesti prosti cu pretentii MRU si NT-u nu au "nisa" ca si" crapatura" este prea mare.Niste caraghiosi plini de "ifose"si fitze.

Karakas spunea...

Am dubii ca Macovei este in primul rind femeie, judecind dupa modul barbatesco-barbar in care ii place sa actioneze. Nu stiu daca e mama sau nu, dar nu pare sa stie ce inseamna o familie. Nu spun asta cu usurinta. Modul pervers, josnic, in care il urmareste si ataca pe Dl. Nastase, chiar si atunci cind acesta a cazut jos si nu se poate apara, mi se pare de o perversitate diabolica, malefica, semn de boala psihica agravata. Declaratia sa ca nu crede in diagnosticul pus de un doctor, implicind ca acesta este corupt, este dovada acestei paranoia. Pentru ca nu spui asta pina nu ai dovezi clare.

Sigur, politica nu se poarta cu manusi, dar exista pina si aici limite acceptate pe plan international, in tarile civilizate. Ori Macovei a ajuns peste niste limite ale normalului in politica.

http://www.mediafax.ro/politic/macovei-am-dubii-ca-diagnosticul-lui-nastase-este-corect-intrucat-e-dat-de-bradisteanu-9775408

Karakas spunea...

Atit de tare m-a dezgustat Macovei, atacind un om in suferinta, care nu se poate apara, incit am sa-i spun ca este o bestie nazista!

http://www.mediafax.ro/politic/macovei-am-dubii-ca-diagnosticul-lui-nastase-este-corect-intrucat-e-dat-de-bradisteanu-9775408

Anonim spunea...

Hahaha, stati linistiti ... deja s-au certat ca dracii pe care-i fundatorul 1 si fundatorul 2, s-a lasat cu expulazarea celor care a avut "curajul" sa-l contrazica pe sus amintitul "fundator", pe bloguri, pe forum au fost banati aia nemultumiti, etc.

MM a schimbat meseria: camionista (si pe plan international e in buna companie feminina)

Viviana

Anonim spunea...

Ati vazut scrisoarea lui Basescu catre Ponta? Il ameninta cu Parchetul?

Hucko spunea...

Eu am zis ca nu e cazul sa-l contrazicem pe MRU cand cere sa-i dam jos pe neanderthalieni din politica. Am reactionat imediat la stimul: Jos Basescu!

ANONIMUS spunea...

Macavei asta are o infatisare de reptila parca e o iguana.Dar in infatisarea umana(BRRRRR) tipa pare un barbat hidos castrat.Atata rautate pare rezultatul etilismului cronic adaugat psihismului reactiv.
Asta nu mai pupa vreun mandat cat e haul.

Fluieratorul spunea...

Din cite imi aduc aminte, legionarii erau elitisti. Probabil ca baietii vor sa reinvie legiunea, si neamtu sa fie Capitanul. Asta in cazul in care nu vrea Dan Puric acest rol. Muza este Monica Macovei, cu steagul sus si cu legea in mina, no matter what.

Cum bine zice cineva, educatia, cultura si bunul simt in tara asta au lasat locul unor excese. Astia din Noua Dreapta sint o pata grosolana pe obrazul tarii, si faptul ca "adera" intelectuali spune ceva despre ei, dincolo de titluri si pretentii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...