vineri, 18 februarie 2011

Vine de se explică!



Citind ştirea asta, am înţeles de ce ne anunţa boc că fix în aprilie ieşim din recesiune: au început lucrările la Catedrala Fraieririi Neamului, că de mântuire nici nu poate fi vorba! Dracu' ne salvează de minciună, impostură, corupţie, prostie, proastă guvernare şi de celelalte rele care macină neamul ăsta de atât amar de vreme!


Măgăoaia o să coste, la final, după cum îi ştim cu toţii pe constructorii patriei iubite, cel puţin dublu, adică vreo juma' de miliard de euro. Oricum, se va simţi la PIB. Şi dacă la creşterea aia de 0,1% din trimestrul patru al anului trecut se adaugă un 0,01% de la Catedrală, în trimestrul unu al anului ăsta,  tehnic ne-am scos din recesiune. Şi atunci, cum să-l schimbi tu pe boc, această minune de căţel, pardon, premier?! Păi, se poate? Hai, succesuri!

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

BOR si-a dat acordul si la inceperea unei colecte publice pentru asta. Popimea rules in tara asta, si se roaga pentru luminarea cirmuitorilor intru hotzirea neamului.

Karakas spunea...

Credinta e in sufletul omului, daca e, nu in magaoaia aia ridicola, care, sa ma ierte Dumenzeu, le da o erectie politicienilor. Vanitatea este indragita de Diavol! Si cred ca mai toti vor sfirsi la gratarel in Iad, daca exista asa ceva...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...