miercuri, 17 martie 2010

Un trib numit România

Ce căcat de ţară! Un bolnav mintal, cu schizofrenie paranoidă diagnosticată, a anunţat azi la 112 că într-un avion este o bombă. Declanşând un haos, dar haosul aparţine în întregime statului român, care are nişte administratori de..aţi ghicit: căcat. Şi ca să dea peste bot presei, care, după ce a contribuit cu brio la sporirea haosului, a început să înjure zdravăn guvernarea, DIICOT îl saltă de Constanţa, de unde locuieşte, şi-l aduce la Bucureşti, deşi se vede că omul nostru e dus cu pluta. De ce-l plimbă inutil de colo-colo? Nu putea fi interogat la Constanţa? Nu are DIICOT o structură locală?
De ce să faci spectacol pe spinarea unui sărman cu mintea rătăcită? Ca să se uite de mizeria guvernării, de incompetenţa celor care au fost numiţi la conducerea diverselor instituţii pe criterii politice, şi nu profesionale? Chiar nu mai avem un dram de ruşine? De ce trebuia să fie prezentat cu cătuşe la mâini? De ce trebuia umilit?
Păi, din aceleaşi motive pentru care Pulea Vodă şi-a umilit aseară "invitaţii la dialog", recte pe Victor Ponta şi pe Varujan Vosganian: pentru că se poate. Pentru că nu ţi se întâmplă nimic dacă faci asta. Nu eşti sancţionat moral, ci aplaudat şi chiar adulat. Pentru că aşa se comportă un trib primitiv, recte tribul numit poporul român: umil cu cei mai mari, dispreţuitor cu cei mai mici. Ierarhii de haită, nu comportament de oameni.

5 comentarii:

Anonim spunea...

asa este lumea peste tot si numai romanul mai crede ca in alta parte este altfel.
va aliniati la valorile de cacat ale vestului si atunci asta aveti si nu inteleg de ce va mai mirati! si nu uitati ca asta ati vrut! :)

Anonim spunea...

distractie cu vestici!

http://hartgeld.com/html2009/infos-AT_2009-12.htm

Anonim spunea...

Steverino

17.03.2010 16:21
Man sollte eine geheime, staatliche Lotterie einrichten, an der jeder Staatsbürger beteiligt ist. Einmal im Monat wird gezogen. Wer gezogen wird, wird dann von staatlichen Killern getötet und zwar so, dass es wie ein Unfall aussieht.
Besser verdienende können sich , je Runde, mit einem nicht unwesentlichen Betrag, freikaufen.
Nur so können wir die Kosten, im Gesundheits- und Sozialsystem unter Kontrolle halten.

asta este postarea unui neamt la un articol in care se cerea reducerea de orice: birocratie banii pt tot ceea ce inseamna social etc pt ca se repeta si la voi acelasi scenariu.

ce spune el:


se se faca o loterie secreta de stat la care sa fie toti cetatenii inscrisi si sa se organizeze o tragere lunara in urma careia cel al carui nume a fost extras sa fie executat de niste killeri de asa maniera ca sa arate a accident. mai adauga ca aia cu venituri mari se pot rascumpara si ca numai in felul asta pot fi tinute sub control costurile in domeniile sociale si al sanatatii. :) :) :)
mai nou ca sa se reduca birocratia :) se fac tot felul de comisii de specialisti desigur :) care analizeaza totul si fac propuneri care mai de care mai idioate.
asta spune totul despre cum arata "vremea" in vestul vostru iubit!

Anonim spunea...

Îmi aduc aminte că în vara lui 1998, boboc fiind la una din faimoasele instituţii bugetare, am participat la un exerciţiu complex pe aeroportul Timişoara. În acest exerciţiu, veneau teroriştii cu un avion capturat, dădeau cu bombardeaua, spreiau cu dioxină, împuşcau la civili, iar autorităţile locale îi făceau zob, în aplauzele invitaţilor de peste hotare. Eu eram repartizat la detaşamentul de protecţie antichimică şi pentru că oficialii n-aveau detector de dioxină mi-au dat unul de monoxid de carbon. Bun şi ăla! Ne-au dus zilnic, timp de o săptămînă la aeroport, să repetăm venirea teroriştilor şi zău că la "premieră" n-a ieşit cum trebuia: ba s-au încurcat ăia de la antitero în corzi, ba pompierilor nu le-a ieşit perdeaua de apă, ba unele maşini de intervenţie au mers mai repede decât altele... Peste ani, concluzia la bancul terorist de azi? Să ne ferească Sfântul de "Real Thing" !
Că la simulări suntem cei mai tari.

ama spunea...

După cum am mai povestit, în săptămîna care a trecut, am fost prin Străinezia (cu avionul de data asta, low cost este cam tot cît trenul la preţ redus dar durează de vreo 15 de ori mai puţin).
La întoarcere, fiind noi cu costul cum am zis, mă pomenesc că mă îndreaptă către poarta B37. La poarta B37 un semn, să ne ducem la B36. La B36 o ciudăţenie de şicane din cordoane şi "araci" metalici. La coadă, în faţa mea, o doamnă din Năsăud. Stăm noi de vorbă în spatele unora care nu mai terminau, nu ei, o piticoată care tot întreba ceva şi nota într-un tabel... De prictiseală, mă uitam dincolo de tejgheau la care se scria...
Într-un dreptunghi de vreo 4/2,5 făcut tot din materialele mai sus amintite, o masă şi nişte indivizi care percheziţionau efectiv tot (bagajele de mînă ale clienţilor, goleau de tot inclusiv poşetele cucoanelor, după care treceau la percheziţia corporală totală a preopinenţilor dezbracaţi la pantlon şi cămaşă şi puşi în poţiţie cruce). Mă şi distram la ce scandal urma să fac pentru un asemenea tratament...
Pe scurt, greşisem (şi eu şi doamna de la Năsăud) coada. Ne aşezasem la una care îmbarca inşi pentru Marele Frate de peste Baltă...
Asta zic eu psihoză cronică şi fără leac...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...