miercuri, 24 martie 2010

Îţi mulţumim, Iubit Conducător!

Îţi mulţumim, Iubit Conducător, că în marea ta înţelepciune, ai pariat pe un cal mort, în detrimentul unuia învingător! Tu, stăpânul Serviciilor, cel mai informat dintre români, să te laşi dus de nas de nişte nemţălăi? Şi de ticăloşii ăia de ruşi, care sug sângele poporului consumator de gaze, în cumetrie cu aceiaşi nemţălăi?
E, nu se poate! Tu nu poţi greşi! Poate erai doar beat când ai luat decizia să mizezi pe Nabucco. Aşa că ia o aspirină(sau un pahar mai mare de Chivas ) şi citeşte ce zice nenea ăsta, comisar european pentru energie: "Proiectul Nabucco este mai mult o "viziune măreaţă pentru viitor" decât o prioritate a Comisiei Europene, pentru că ar reduce dependenţa energetică a Uniunii Europene faţă de Rusia începand doar din 2018."
Superb! Nemţii conduc Europa, şi o fac mână în mână cu ruşii. Iar noi luăm şuturile în cur, că avem şi noi conducător "vizionar". Doar că viziunile lui sunt un coşmar pentru portofelul nostru. Al lui e plin...

3 comentarii:

Karakas spunea...

exact :) L-ati auzit pe anti-shhhpionul #1 al Romaniei? Cica Romania se pregateste sa se ia la trinta cu spionii scutului anti-racheta (din est evident). Se pregateste, deci inca nu e gata inca...halal!

In timp ce noi ne luptam cu umbrele noastre, altii iau hotariri pentru noi. Si cum nu ne iubesc nici nemtii nici rusii, vom avea de luat multe suturi in...

Anonim spunea...

wow, ce surpriza, nemtii, camarazii rusilor si mana lor in UE, nu vor Nabucco.
pai io zic sa ne ducem cu caciula in mana la rusi, eventual sa iesim din NATO si UE, si sa cerem reinfiintarea Pactului de la Varsovia.

fireste, la chestia cu Nabucco sa renuntam pe o promisiune ca "poate ca, daca sunteti baieti cuminti, o sa treaca South Stream pe la voi". iar rusii o sa fie atat de cretini incat sa isi traga tzava nu printr-o populatie slava (bulgaria), ci printr-una rusofoba.

Dracu

Karakas spunea...

Rusii si nemtii vor face bani indiferent prin ce teava :) Pentru ca sursa gazului pentru Nabucco vine tot dintr-o regiune sub influenta ruseasca, sau unde rusii au mai mult spatiu de invirteala decit au europenii si americanii. Asa ca dracushor, nu-ti baga coditza unde nu-ti fierbe smoala!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...