joi, 25 martie 2010

Minte de analist

Dan Andronic a trecut pe la toate partidele. Ca analist, ca expert, ca dracu' mai ştie ce. I-a aburit pe toţi, i-a băgat în diverse căcaturi, le-a luat banii şi apoi i-a pupat pe portofel şi s-a dus la alţi proşti. Cu bani. Ca nu cumva banii să rămână la proşti.
Acum a aterizat în curtea PDL. Şi ce şi-a zis el: ia să le dau ăstora idei pentru a folosi "stenogramele". Aşa că le-a zis ălora din Modrogan să răspândească zvonul că Geoană l-a propus pe Voicu secretar de sta la Interne şi apoi prefect de Ilfov. Cum n-a nimerit-o cu manipularea, bagă o rectificare pe blog. Dar uită să-i spună şi lui Blaga că s-a schimbat modificarea, sau ăla era prea beat ca să ţină minte. Aşa că Blaga o dă pe goarnă la "Gândul", împreună cu aia cu SRI.
Încolţit de jurnalişti cu întrebări despre nota SRI care l-ar fi scos pe Voicu din cărţi pentru postul de secretar de stat la MAI, boc s-a făcut că plouă. Blaga o să tacă şi el. În fond, obiectivul a fost atins. Şi în jocul ăsta adevărul nu contează. Contează aparatul de propagandă cel mai puternic şi minciunile cele mai gogonate. Asta e! Succesuri pe toată linia!

4 comentarii:

Desmond spunea...

Ca secretar de stat Voicu ar fi trebuit sa renunte la mandatul de senator.

Viorica spunea...

Modul in care se vorbeste despre Dan Andronic in articol este total incorect pentru cate a facut el.

Ileana spunea...

Dan Andronic este un om responsabil si corect si pe danandronic.ro puteti citi ultimul sau articol pentru a va convinge.

Luiza spunea...

Domnul Andronic stie ce zice in ultimul sau articol de pe danandronic.ro

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...