luni, 29 martie 2010

Un popor de căcat

Argumente în plus la afirmaţia din titlu, aici.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ia te uita, ce descoperire pe capul CCSB? Dar anul trecut ce a pazit? De ce nu l-a facut de atunci, sa-l fi dat publicitatii si sa-l fi dezbatut pe Antene de dimineata pana seara, in locul filmuletului cu Basescu si copilul, servit non stop intr-o tara in care aproape orice parinte din bazinul electoral basescian (sic) isi mai carpeste plodul? Pentru ca CCSB avea alta treaba. Sa dea PRM, permanent, in sondaje, cu cateva procente mai jos decat in realitate.Iar explicatiile sa fie penibile. Cat despre sfatuitorii lui Geoana (alta liota de incompetenti)ce sa mai zicem? Votantii PSD trebuiau sfatuiti sa NU PARTICIPE LA REFERENDUM, CA SA NU FIE VALIDAT!Nicidecum sa voteze impotriva. Asta trebuia transmis de televiziunile mogulilor (nici ei nu bubuie de inteligenta), nu tampenii depre rapirea din Irak, care nu mai intereseaza pe nimeni. Acum e prea tarziu. Degeaba ne punem galeata (din fotografie) in cap.
R.L.

Karakas spunea...

A mai fost ieri in presa despre un sondaj in care romanii vor in marea majoritate pedeapsa capitala SI PEDEPSIREA PENALA A CELOR CARE CRITICA BISERICA ORTODOXA.

Ce mai cauta Romania in UE?

Karakas spunea...

Ce mai citesc azi pe prima pagina? Ca bosul FMI si-a pierdut ceasul, ca Geoana a verificat personal daca ceasul e al posesorului si ca ceasul a plecat in regim de urgenta la aeroport sa intre in buzunarul FMIstului intristat de curgerea nemasurata a timpului.

Al naibii ceas de Curte Inalta! Oare cit de timpita e presa romaneasca, si politicienii asisderea, sa dea atit atentie unui fapt absolut minor? Cit pupincurism trebuie sa afisam ca sa ne pice in mina intinsa la FMI? Mor copii zilnic in Romania, de foame, batuti de parinti si de soarta, maltratati de stat prin orfelinate, vinduti sa se prostitueze etc etc, dar headline news ne relaxeaza ca bosul FMI si-a recuperat ceasul...

Cred ca absurdul situatiei arata bine culoarea natiunii...

Anonim spunea...

@ Karakas: Nu. Arata culoarea presei, unde toti patronii baga tare cu stiri "de culoare", ca sa aiba trafic online si sa vanda reclama pe site-uri. Stirile serioase sau cu titluri serioase nu atrag trafic si deci nu vand reclama.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=6efQ_GyQW3o&feature=related

Karakas spunea...

@Anonim, media este o reflectie a starii natiunii, nu e doar comert. De ce nu citim stiri de astea tembele pe BBC sau New York Times pe prima pagina, chiar si online? Pentru ca acolo nu se consuma ce se baga in Romania. Deci cititorii din tarile astea nu sunt atit de avizi de stiri tabloid. Si daca sunt, media le-o serveste pa pagina din dos, sau la sectia entertainment sau Odd News. Pentru ca alta e starea natiunilor in alte tari.

bujold spunea...

Ma intreb daca poate cineva sa faca o legatura intre numarul de parlamentari si cantitatea de bani pe care acestia ii platesc (bani sau altceva) pentru a accede la un loc eligibil?

Anonim spunea...

karakas

la altii presa este impartita insa peste tot tabloidele se vind cel mai tare. cei despre care vorbesti tu sint cumparati de-o minoritate insignifianta numeric si nu rezista fara subventii de stat. este asa pt ca vestul a trecut printr-o faza de care romania n-a mai avut parte si anume capitalismul cu fata umana.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...