marți, 9 martie 2010

FNI se întoarce, cu boc în fruntea lui!

Ce vă spuneam mai acum vreo două luni? Că începem să vindem ce mai avem prin casă, în cel mai nepotrivit moment, pentru a face rost de ceva bani? Ia citiţi aici: "Premierul Emil Boc va prezenta in Parlament un nou program anticriza, una dintre masurile aflate in analiza Guvernului fiind infiintarea unui fond national de investitii alimentat din actiunile minoritare detinute de stat la diferite companii si care sa fie valorificate pentru proiecte de investitii "Va fi prezentat un nou pachet de masuri pentru relansarea economica si crearea de locuri de munca, in care sa fie promovat in principal sistemul de parteneriat public-privat. O masura aflata in analiza si care trebuie discutata in Guvern este constituirea unui fond national de investitii, care sa includa toate actiunile minoritare detinute de stat la diferite companii si care sa fie valorificate pentru proiecte de investitii, intr-un mod care ramane sa fie stabilit."
Şi ce zicea Pulimea Sa în campania electorală? Că el se luptă cu mogulii, care vor Poşta şi sarea României? Păi, acum să vezi prăduială! Inclusiv CFR Marfă! Şi printre participaţiile minoritare nu cumva se află şi Petrom, şi Romtelecom? E de bine, prieteni! Nuţi, Spaima Puţii, vrea să ajungă Întâiul Constructor al Ţării. Şi ce vrea Fecioara din Pleşcoi, e ordin pentru boc!
Eu, unul, mă bucur. Din partea mea să vândă boc tot. Să nu mai rămână nimic! Poporul ăsta merită tot ce i se întâmplă. Fiecare scuipat de politician pe obrazul lui, fiecare şut în cur, fiecare ţeapă de genul ăsteia. Pentru că nu are demnitate şi nu ştie să-şi apere munca şi avutul. Şi nici viitorul.
Cum va fi noua deviză? Dormi liniştit! FNI investeşte pentru tine! În afacerile mogulilor portocalii!

5 comentarii:

Stefan A. spunea...

Ramine cum am stabilit (am ajuns la un acord comun) cu putine luni in urma ! O tara de c...t !

Shadow spunea...

Stefan

Nu e tara de vina. Si nici oamenii manipulati la greu. Doar "scarbele" de la guvernare. Romania ar putea face foarte multe daca nu am avea mostenita o "politica de cadre" pe mentalitatea si ideologia stefan babanului.

Mircea spunea...

Imi permiteti o idee nebuna ? Conflagratie mondiala, reorganizarea unor mari imperii si intoarcerea la ce era cand era, macar atunci era ceva, avea un nume si o forma, un stil si un efect, bun sau rau. Rau, sa zicem rau pentru ca altfel sare lumea in sus. Tot timpul a fost rau, doar dupa `89 a venit binele.. sau cel putin putea sa vina. Faptul ca nu a venit nu conteaza, oricum e vorba de bine, macar nu e vorba de rau. Deci ce sa mai, e bine,oricat ar fi de rau, putem sa murim de foame, de orice, nu conteaza, suntem dupa `89 deci e perfect. Intalnesc in viata de zi cu zi o manie, oricat ar fi de rau acum, tot e mai bine decat atunci. Deja tara e la metastaza si nu cred ca e alta solutie decat sa scoatem aparatele din priza si sa vedem daca putem respira fara ele. Am vazut ca grecii au inceput sa isi atace liderii de sindicat, .. s-au prins baietii ca sunt tinuti in frau de fapt de cei care ar trebui sa ii conduca spre redutele miliardarilor.. :) romanii in timpu asta o ard pe coca si whiskey, hossu si cu ala de la BNS sunt super miliardari, ce conteaza, aparatul ruleaza, marihuana se fumeaza. Pe dracu, versuri la 2 noaptea, imi scuzati eventualele aiureli si multumesc pentru articol si pentru blog in general.

Anonim spunea...

ce-ar fi sa mai lasati un pic lozinca aia cu tara de cacat si sa nu mai aruncati vina neincetat pe popor. ati iesit cumva in strada, v-ati dat foc in piata publica, ati pus de-un partid, de-o organizatie umanitara, o miscare de revolta, o scoala, ceva de luminat poporul, de rasturnat clasa politica, de schimbat oranduirea sociala? nu? atunci incetati sa-i mai infierati pe toti ceilalti in bloc, ca si cand ati fi ajuns accidental in Romania acum 3 zile si acum va impiedica cineva sa parasiti tara!

pe vremea lui Iliescu si Nastase, toata dreapta cea vestita, in par, deplangea cu urlete "poporul asta care merita tot ce i se intampla", cacati pe obraz, scuipati - stiti retorica, ca doar o folositi la randu-va. si de ce era pe atunci poporul bleg? pentru ca votase cu Iliescu si Nastase si ii lasase pe acesti dictatori odiosi sa distruga tara si economia si sa mulga ultimele picaturi de lapte de la ugerul patriei. acum, ce sa vezi, tot poporul e de vina in ochii dvs. ca nu-l rastoarna pe Basescu, acest dictator odios etc. si ca nu da foc guvernului. dar oare asa-zisa stanga a PSD chiar nu a avut nici o vina, sarmana, pentru ca nu a reusit sa convinga suficienti alegatori? sau poate, in conceptia dvs., ar fi trebuit ca poporul sa boicoteze in bloc alegerile si sa inscauneze un nou domnitor in piata publica, pe baza de inspiratie divina?

Anonim spunea...

Conasule sti cum e cu teoria relativitatii? Daca noi bagam nasul in cur la ei. Ei au un nas in cur, noi avem un nas in cur, dar relativ ei o duc mai bine.
Tu bine le zici, dar relativ ei fac ce vor.
Traiasca republica Basesciana! Traiasca toate curvele politice!
Traiasca si infloreasca prostia, caci de-asta ma prostituez, semnand... Un anonim.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...