marți, 9 martie 2010

Destituirea lui Geoană cu mâna DNA

Dacă mai era vreun bou în ţara asta care să creadă că DNA nu este legată ombilical de traian băsescu, acum are ocazia să se căiască! DNA cere percheziţie şi arestarea lui Cătălin Voicu, senator PSD. De ce acum, că "ancheta" durează de o bună bucată de vreme, iar dacă avea de distrus acte, le distrugea de o mie de ori de atunci? Păi, simplu! Nu pentru a se face "justiţie", pentru că acuzele aduse senatorului nu au cum justifica arestarea. Ci pentru a forţa demiterea lui Mircea Geoană, deoarece se presupune că şeful Senatului o să-şi apere colegul de partid. Nu putea fi trimis Voicu în judecată fără să fie arestat preventiv? Sigur că putea. Dar de ce să nu facem circul maxim? De ce să nu aruncăm prostimii un os de ros, să uite de zecile alea de mii de şomeri făcuţi peste noapte de Berceanu(un puşcăriabil infinit mai valabil decât Voicu, şi care ar trebui să fie acum alături de Solomon) la CFR? Sau de grevele anunţate la Metrou şi în Educaţie? De eşecul economic al României?
băsescu vrea să controleze total puterea. Îi urez succes. Dar să nu uite că tot singur va deconta eşecul. Poate nu-i pasă. Poate dă colţul înainte de a da socoteală. Poate nu. Dar puţină umilinţă nu i-ar strica. Şi nici pupincuriştilor din jurul lui nu le-ar strica un strop de raţiune. Că n-o să-i ia cu el în mormânt. Şi atunci ei au să plătească oalele sparte în locul lui. O merita? Şi de la câte milioane de euro în sus?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Conasule, sunt si eu un pic batran, am prins vremea impuscatului, dar nemernici ca astia nu am mai vazut. Tata care a fost batut si amenintat de comunisti, la 70 de ani sti cum se razbuna? Dadea aparatul cu Europa Libera la maxim. Eu spuneam: Tata ne aude cineva si vine militia! El, raspundea: Da-i dracului ce sa-mi mai faca mie.
Conasule ce sa ne mai faca noua astia, cel mult un masaj... la oua

Anonim spunea...

Moarte intelecualilor! http://mises.org/daily/3931

Anonim spunea...

http://www.agenda.ro/news/news/27655/cobaii-europei-romania-singura-tara-care-testeaza-pe-oameni-un-produs-chimic-controversat.html


mincare pt toti astia cu vestul luminos si capitalismul biruitor. sper mult de la astia cu libertanismul lor. :) bagati in voi cit cuprinde! :)

Adrian Stoica spunea...

Într-un fel, e bine că ţara e condusă de PD-L. Cred că acest partid merita şansa de a arăta ce poate. Şi, vedem cu toţii ce poate.
Ieri au fost concediaţi nu ştiu câte mii de ceferişti. Foarte bine, minunat aş zice. Eu aş propune să fim concediaţi toţi. Cu cât sunt mai multe concedieri, cu atât scad cheltuielile cu salariile, şi asta e foarte bine. N-are importanţă că nu mai munceşte nimeni, PD-L a găsit soluţia ieşirii din criză prin nemuncă. E superb! Îmi place!
Am un vecin care şi-a pierdut locul de muncă. De două luni nu şi-a mai plătit ratele la bancă. Acum, aşteaptă să facă banca ceva. Să-l arunce în stradă, fireşte. Poate, acest lucru se va întâmpla, sau poate că nu. Cazuri din acestea sunt cu miile, cu zecile de mii, cu sutele de mii. Ce vor face, oare, aceşti indivizi, la alegerile din 2012? Dacă le vor mai apuca, fireşte. Vor vota iarăşi cu PD-L? Minunat! Ce pot să spun altceva?

Anonim spunea...

Ta-su a lu anonimu de l-a batut comunistii nu specifica la care dintre mineriade.Pai sa stim si noi,ca asa oricine poa sa laude.Parerea mea!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...