luni, 2 noiembrie 2009

Astea da, cheltuieli!

Prieteni, Udrea este mic copil în materie de cheltuieli făcute aiurea! Vreţi să vedeţi cum se arucă banii pe fereastră în stil mare? Luaţi de aici! De la tăticul lor, Bling-Bling! Care a cheltuit, în cele şase luni de preşedinţie franceză a UE, anul trecut, 151 de milioane de euro!
Adică, printre altele: 1,5 milioane de euro iluminarea în bleu a Tour Eiffel, 1 milion de euro pentru amenajarea salonului în care s-a desfăşurat un dineu cu 200 de invitaţi, unde păpica a costat doar vreo 62.000 de euro, un logo de 57.000 de euro, pixuri, caieţele, zdrăngănele, 4,11 milioane de euro, Sarkozy a zburat de vreo 4,5 milioane de euro, iar maşinile, donate de Renault şi de Peugeot, au consumat şi ele benzină de vreo 200.000 de euro.
Madam, burta pe carte! Aranjează-ţi un schimb de experienţă la Elysse! Să înveţi şi tu cum se cheltuieşte cu magnificenţă banul public, nu, aşa, ca ghiolbanii, cum o faci tu!

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/6448116/EU-taxpayers-paid-250000-for-shower---which-Sarkozy-never-used.html

ai uitat de dusul cu surround sound! :)

Constantin Gheorghe spunea...

N-am uitat de duş! Dar era vorba despre amenajarea unui apartament,care a costat 250.000 de euro. Duşul n-o fi fost nici el prea ieftin, dar n-a trecut de 10-15.000 de euro. Să-l înjurăm pentru ce merită. Obiectivitate înainte de toate!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...