sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Un Terminator de Gostat

traian băsescu a acceptat confruntarea de azi, deşi iniţial refuzase(cine a văzut comedia înţelege refuzul!) dintr-un singur motiv: pentru că l-a călcat în picioare Mircea Badea. Dependenţa lui de televizor l-a pierdut.
Vă reamintesc violenţa mesajului lui Badea de joi noaptea, când şi-a bătut joc de băsescu, l-a făcut laş, a spălat pe jos cu el. Un om cu temperamentul lui băsescu nu putea reacţiona altfel. Drept pentru care a organizat în pripă mizeria de azi, de la Cluj, doar pentru a demonstra că are curaj, că nu se teme de nimic.
Confruntarea a fost nepregătită, băsescu a improvizat, a mers la inspiraţie, şi, deşi ştia lista reproşurilor pe care i le fac contracandidaţii, n-a elaborat nimic, nu s-a gândit la nimic. Inspiraţia şi improvizaţia nu au funcţionat azi. Azi a arătat cât de mic politician este, cât de puţin a evoluat şi de ce ăştia cinci ani sunt pierduţi pentru România.
În locul unui Terminator politic, am văzut azi un pui de Gostat. Nu ştiu dacă Antonescu a câştigat ceva în intenţiile de vot, dar sigur traian băsescu a pierdut azi alegerile. Pentru că le-a dat oamenilor toate motivele pentru care nu mai trebuie votat.
Şi uite aşa şi-a făcut datoria cetăţenească Mircea Badea, membru de frunte al sectei "Vot canci!"

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...