duminică, 15 noiembrie 2009

Tonomatele lui Crin

Mizerabilă emisiunea lui Gâdea, din seara asta! În care toţi invitaţii se înhămaseră la căruţa lui Crin Antonescu. Care, brusc, a devenit erou naţional pentru că a fost tare în clonţ cu Pulea Vodă! Nu de aşa ceva avem nevoie, de preşedinţi buni de tocşouri!
Şi Mugur Ciuvică, care lătra la Ponta: "de ce trebuie să ştim care sunt programele economice ale candidaţilor"? D'aia! Să nu mai avem un analfabet economic în fruntea ţării, ca acum, care să se facă de căcat! Şi să ne tragă şi pe noi în el!
Îmi pare rău, dar Crin Antonescu, deşi umflat acum cu pompa mediatică, este gol de substanţa necesară unui şef de stat. Nu s-a pregătit pentru asta. Ştiu că voi fi înjurat, dar l-aş fi preferat pe Tăriceanu în competiţia asta. E mult mai bine mobilat, şi are clonţul la fel de rău, dacă despre clonţ e vorba în toată afacerea asta.
Mă rog, nu e treaba mea să judec alegerile liberalilor. Dar Gâdea şi ai lui au depăşit astă seară nişte limite. Nu zic că sunt tonomate cu euroi, dar nu-şi mai ascund partizanatul. Şi asta nu dă bine la profesionalism. Şi nici la imaginea presei, care şi aşa e maculată ca niciodată în ultimii douăzeci de ani.

6 comentarii:

Pintea Haiducul spunea...

Uffffff....E ultima suta de metri a campaniei,dom' Costel,partizanatele fatise ale "impartialilor" sunt de bon ton in perioada asta. Cel putzin la popoarele latine. Spun asta nu pentru a tine partea vreunuia sau altuia dintre cei doi contracandidati principali ai viermelui (mi-am promis mie insumi sa fiu absolut neutru intre Geoana si Antonescu),ci pur si simplu ca o observatie. Irelevanta,poate,dar sigur pertinenta! Va salut cu stima,imi place la nebunie "nervul" Dumneavoastra polemic!

Anonim spunea...

Nu înţeleg de ce preşedintele trebuie să fie tobă de economie. Nu e în fişa postului.

Anonim spunea...

Nu înţeleg de ce preşedintele trebuie să fie tobă de economie. Nu e în fişa postului.

ana_idu spunea...

Oare Vaclav Havel era scolit in economie? Crin e scolit in materie atat cat ii trebuie unui presedinte, perspectiva istorica oferindu-i o baza mai serioasa decat unui absolvent de ASE (si eu sunt un astfel de absolvent) pentru a fi presedinte si nu premier.

Cu stima ,

Diana Usturoiu

Anonim spunea...

si asta este un servitor vestic cu mintea arata si asezata dupa sistemul lor. in consecinta ce are el in cap ajunge sa aiba intiparit pe fata pareza aia care este numita zimbet in vest si sa trancaneasca verzi si uscate care nu folosesc nimanui. altfel
vad ca i-au pus americanii sa va sperie cu rusia exact dupa metoda folosita de ei cind i-au facut pe americani sa creada ca sadam&friends vin miine in casele lor.
asta inseamna ca aia mizeaza pe faptul c-ati dat deja in mintea americanilor.
v-au facut ca pe ai lor intr-un timp record!

Anonim spunea...

Nu voi crede niciodata in performanta unui presedinte care nu a creat niciodata un loc de munca. Scurt.
Ruxandra Lungu

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...