miercuri, 11 noiembrie 2009

Chestii, socoteli...

Îi dispreţuiesc pe Bogdan Chirieac şi pe SRS şi-mi este silă de ei. Ştiu ei de ce! Doar că în scandalul legat de "şantajarea" şefului ANI, Cătălin Macovei, în care cei doi sunt obiectul unui soi de linşaj, mă văd obligat să le ţin partea. Pentru că acum, după tot ce s-a întâmplat, Cătălin Macovei trebuia să fi demisionat, sau să fi fost demis.
Şeful ANI, în calitate de procuror, a contrasemnat un acord de împrumut între un nene şi un cămătar. Din câte ştiu eu, cămătăria nu este tocmai legală în ţara asta. Şi un magistrat să legitimeze un act de cămătărie?
Flăcăul ăsta de la ANI este un exemplu de ceea ce înseamnă "noul val" în justiţie şi în administraţie. Care este şi lipsit de profesionalism, şi de morală. Acum flăcăul se simte "şantajat".
Rămân întrebările: cine a ascultat şi de ce a vrut să facă din asta un scandal? A vrut să discrediteze presa? A vrut să i-o tragă lui SRS? Şi dacă şi-a tras singur un glonţ în picior?

3 comentarii:

ana_idu spunea...

de acord ca e vorba de un linsaj. nu inteleg ultima intrebare, cea cu trasul unui glont in proriul picior. imi dati o "urma de indiciu", va rog?

diana usturoiu

Constantin Gheorghe spunea...

Păi, cel care a pus la cale tărăşenia, s-ar putea trezi că totul se întoarce împotriva lui. Dorind să decredibilizeze presa, pune reflectoarele şi pe Blaga, cu conturi în Franţa, dar pe care ANI nu vrea să le investigheze, şi pe Videanu, şi pe Berceanu. Adică pe procuratori. Procuratorii de fonduri pentru campanie. Apoi nu e tocmai inteligent să torni gaz peste focul discuţiei despre serviciile secrete care fac poliţie politică, ascultări ilegale, etc. Părerea mea...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Flacaul este doar exemplul de prostie in stare pura devenita demnitar.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...