sâmbătă, 14 noiembrie 2009

La confruntarea lăudată să nu te duci cu sacul

Iar o tâmpenie, gen "Cine ştie, câştigă!" Iar o farsă, presărată cu glumiţe tâmpite şi nesărate, iar o mare de vorbe, iar confuzia de genuri. Ceea ce se întâmplă la Cluj este nerelevant. Pentru că se discută în lozinci, se emit vechi clişee, iar auzim tâmpenia cu gugălitul pe post de panaceu pentru sistemul educaţional. Iar Iliescu, iar Hrebenciuc, iar Patriciu, iar Vântu, iar Voiculescu. Şi discuţia pare a fi între doi candidaţi pentru postul de premier. În orice caz, nici unul, nici celălalt nu au o viziune despre viitorul României, ci doar lozinci răsuflate, cum spuneam.
Ce m-a deranjat a fost respingerea prezenţei la dezbatere a lui Remus Cernea. Ca de obicei, democraţia nu-i pentru căţei, ci doar pentru dulăi...

Un comentariu:

Darius cel Tulbure spunea...

Da, într-adevăr a fost foarte simpatică confruntarea de ieri, iar respingerea lui Remus Cernea a fost cireaşa de pe tort.

Ce s-a întâmplat ar trebui să ne facă să ne gândim la câteva reguli de organizare a unor astfel de dezbateri televizate. Sau poate se merge după regula "no rule is the rule"?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...