joi, 12 noiembrie 2009

Când ajung să râdă ai tăi de tine

Când ajung să râdă ai tăi de tine, te duci dracului şi-ţi vezi de bişniţăraia ta! Azi, la o paranghelie portocalie cu oameni di sistemul public de educaţie, traian băsescu a fost luat la mişto de oamenii propriului partid. Ceea ce nu e puţin lucru!
Bine, e doar meritul lui! Cât de tâmpit să fii să le spui, precum a făcut-o băsescu, că, dacă vor să le crească salariile, să se reducă la jumătate numărul materiilor predate în gimnaziou şi liceu, de la 14 la 7 pe an. Adică juma' din personalul din educaţie cam aut! Şi ce vroia? Să-l pupe ăia pe chelie?
Hai, succesuri multe! Şi nu-i nimic, Pulimea Ta. Dacă te-a durut, trece! Are aşa o limbă fină Radu Moraru, că d-aia i-ai lăsat baltă pe profesori şi ai şters-o la be unu teve!
PS: la B1Tv băsescu se dă cocoş şi promite că desecretizează dosarul Hayssam. Dar într-un ipotetic viitor mandat doi, că s-a săturat de atacurile presei ticăloase. Până una alta pomeneşte de faptul că Iliescu, Năstase şi alţi miniştri ar fi fost informaţi despre presupusele ilegalităţi ale sirianului. Personal, nu înţeleg un lucru: de ce trebuiau informaţi ei, şi nu procurorii sau poliţiştii? Apoi, din câte ştiu, în mandatul celor doi au început cercetările penale împotriva lui Hayssam. Deci, se vede treaba că şi-au atins scopul informările alea.
Dar ce legătură au informările alea cu "răpirea din Serai"? Şi mai ales, ştiţi unde este ticăloşia acestui vierme? Uite aici: "Dupa ce trece camapania este necesar sa fac publica aceasta baza de date pentru a stopa marsavia pe care televiziunile lui Vantu si Voiculescu o fac", a declarat presedintele.Potrivit sefului statului, ar urma sa faca publice informarile care au fost trimise lui Ion Iliescu, insa exista documente care "au inca valoare operativa", cum ar fi informatii despre politicienii cu care a intrat in contact Omar Hayssam dupa ce a fost arestat si despre cum soferul sau purta mesaje catre diversi politicieni."
Păi cum dracu nu! Au valoare "operativă"! Adică e vorba de el, de afacerile lui cu cinstitul Yassim, de alte mizerii. Ălea nu! Informaţiile trimise lui Iliescu, da! Ce-ar fi trebuit să facă Iliescu? Să-l aresteze el pe Hayssam? Să-l judece şi să-l condamne el? Poate demonstra băsescu faptul că Iliescu a oprit vreo anchetă împotriva lui Hayssam? Sigur că nu poate, că dacă putea, la cât îl urăşte pe Iliescu, îl şi aresta până acum!
Pulimea Ta! Dacă ai coaie, dă liber la dosar mâine! Dar la tot dosarul! Dar n-ai! Că dacă dai tot, îţi pui singur laţul de gât! Aşa că, ciocul mic!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...