luni, 16 noiembrie 2009

"Să futeţi bine!"

Institutul pentru Politici Publice este una dintre cele mai inepte şi mai inutile ONG de pe meleagurile Republicii Absurde România, care nu de inepţi şi de inepţii duce lipsă. Ultima lor creaţie este o monitorizare a felului în care vorbesc candidaţii. Şi găsesc ei că cea mai lungă frază este cea a lui Geoană, de la RRA, care are fix 222 de cuvinte. Las la o parte faptul că atunci când face transcrieri după bandă este foarte greu să-ţi dai seama unde se termină frazele. E o chestie care ţine mai mult de ghicit. Dar chiar aşa: e ininteligibilă? Nu spune nimic?
Nu-i mai bine cu fraze scurte, de genul: "Să trăiţi bine!" , Să futeţi bine!", "Să muriţi bine!", "Să mă votaţi pe mine!"? La esenţă! O bogăţie de idei şi de sentimente aici!
De fapt, totul are un rost: să se dezlănţuie cretinii împotriva lui Geoană pe forumuri. Să-l arate de "prostănac". Este şi ăsta un fel de a face servicii unui anume politician, fără să pară că eşti partizan. Oricum, studiul nu demonstrează nimic, în afară de felul în care unii trăiesc foarte bine din banii proştilor care cred că "întăresc democraţia" în România.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...