vineri, 20 noiembrie 2009

Cum gândeşte un demnitar

Azi noapte, pe bulevardul Kiseleff, oranjgutanii din dotarea lui Negoiţă(nu e el şef la PDL Bucureşti?) rupeau afişele PSD, cu poliţia de faţă, căreia i se rupea de lege, pentru că şeful ăl mare e, aţi ghicit, tot un oranjgutan, Blaga. Când lucrurile ameninţau să degenereze, pentru că şi pesediştii erau la datorie, a apărut Murgeanu. Ştiţi care Murgeanu: fost vice primar la Capitală, actual secretar de stat la ministerul condus de Blaga. Care, după ce şi-a liniştit cât de cât primatele, declara senin: "Asta e. Noi le rupem, ei le pun la loc, noi le rupem..."
Aşa gândeşte un demnitar al statului român, care nici până acum nu şi-a explicat relaţiile cu lumea interlopă, care îi dădea o mână de ajutor în alegeri mai acum un an. Şi vă miraţi că ne merge cum ne merge?

Un comentariu:

Iulian spunea...

Marti seara niste pusti rupeau banner-ele anti-Basescu de pe stalpii de pe bd. Constantin Prezan, cu politia langa ei, cu girofarurile aprinse. Erau bannere gen "Ti-a fost frica de somaj. N-ai scapat" pe fiecare stalp de o parte si de alta a strazii. In cateva minute au curatat bulevardul.