vineri, 13 noiembrie 2009

Mlaştina imoralităţii

Cred că suntem duşi cu pluta! Cum să trimiţi în concediu fără plată militarii, lucrătorii din serviciile secrete, pompierii, şi alţii ca ei? Dar spionii ce fac? Trimit cereri în Centrală, şi-şi anunţă şefii în ce perioadă sunt în concediu? Totul este de un ridicol perfect.
În locul circului ăsta puteam spune simplu: oameni buni, pentru trei luni de zile nu putem asigura decât 85% din salarii pentru bugetari. Asta e situaţia, atât poate România, cu economia ei. Dar nu-i umileşti pe oameni, obligându-i să semneze cereri de concediu fără plată, de parcă ar fi iniţiativa lor, nu neputinţa guvernanţilor. Şi uite aşa ne tot scufundăm în mlaştina imoralităţii...

3 comentarii:

Anonim spunea...

pe langa mlastina imoralitati
e craterul imens al incompententei arogante, incapabile, unilaterale.
Era atat de simplu sa se poarte niste discutii publice cu societatea.

Unknown spunea...

Si stiti ce e mai misto? Ca trebuie sa avem inlocuitor pe durata concediului neplatit. Adica, 8 zile neplatite si inca opt zile in care vom face si munca colegului trimis acasa, evident pe acelasi salar. Asta da superoferta!

Anonim spunea...

der

in curind se vor implini 17 ani de la disparitia lui frank zappa.

http://www.youtube.com/watch?v=urGwWDlDF1Y&feature=related

daca nu era nea nicu sa ne dea ce ne-a dat dar in special scoala de acolo si timp astazi eram fericiti cu un cirnat o bere si in fata tv uitindu-ne la timpeniile care curg in valuri pt orice canal.


un plus

http://www.youtube.com/watch?v=zcm8Ee4-3M0&feature=related

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...