vineri, 6 noiembrie 2009

Un labagiu la Palatul Victoria

"Nu voi accepta un premier manipulat de Iliescu, Hrebenciuc şi Voiculescu" Pulea Vodă repetă, de vreo lună, ca un automat stricat, această frază. Singurul care are voie să manipuleze premieri e el! De parcă Boc ar fi fost un om cu caracter şi coloană vretebrală, de parcă Lucian Croitoru ar fi fost vreun reper de verticalitate şi de independenţă, de parcă Liviu Negoiţă n-ar fi tot o marionetă în mâna lui.
Încep să iasă la iveală afacerile lui Negoiţă, ca primar la sectorul trei, inclusiv legăturile lui cu pegra, pe care o foloseşte pe post de agent electoral în slujba lui Pulea Vodă. Sectorul trei este cel în care, de când a devenit el primar, are cea mai mare rată de neparticipare la vot din Bucureşti şi chiar din ţară.
Este foarte posibil ca această numire să aibă legătură cu scăderea dramatică a intenţiei de vot pentru traian băsescu în Capitală, dar e de râsul curului să-l pui pe Negoiţă să scoată bucureştenii la vot pentru Pulea Vodă. Dar la fel de posibil este ca Negoiţă să fie soluţia de neutralizare a lui Blaga, care se conturează a fi şeful grupării anti-băsescu în PDL.
Oricum, omul este un labagiu. Îi convoacă pe liderii de partide la Palatul Victoria, la consultări, pe un ton arogant, deşi el n-are ce căuta în sediul Guvernului. Până nu primeşte votul de investitură, e NIMENI. Iar dacă vrea să intre la Guvern, o face cu bilet semnat de Boc şi însoţit de SPP, ca orice vizitator. Ca să fim clari! Apoi, ca să fie şi mai labagiu, le fixează următoarea întâlnire duminică la ora 16, când toţi sunt prin ţară, în campanie electorală. Şi apoi, dacă vrei să te voteze unii şi alţii, te duci tu să le ceri voturile, nu aştepţi să vină ei la tine. tu ai nevoie de ei, nu ei de tine! Dar ce să ştie un oranjgutan crescut la şcoala de bune maniere a lui Pulea Vodă!
Ar mai fi ceva nedumeriri: o fi mai rău să te propună premier Dan Voiculescu de la Grivco, sau gunoierul PliciMan, aka Silviu Prigoană? Întreb şi eu, nu dau cu parul!
Cred că pe Negoiţă l-a mâncat în cur să accepte darul otrăvit al lui Pulea Vodă. Vom afla multe despre el. De aia se şi grăbeşte să prezinte luni lista miniştrilor. Să nu iasă la suprafaţă toate mizeriile făcute de el la conducerea sectorului trei.
Tot răul spre mai bine: încă un şut în cur dat lui traian băsescu şi lacheilor lui este un pas înainte pentru democraţie.
PS: dispozitivul din fotografie este unul anti-onanism. Folosirea lui, în cazul Negoiţă, este imperioasă! Cine ştie ce idei îi vin în public!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Se cam vede ca ,de 5 ani incoa ,politica prezidela se bazeaza pe principiul "lucrului manual"!

Dar sa ai aceasta neobrazare sa desemnezi un om apostilat drept labagiu de insasi "Madama" recunoscuta in cercurile de lux ,e peste poate !

Parerea mea este ca la medicamente sa nu ne mai gandim .O camasa de forta sanatoasa ,croita dintr-un material rezistent la zbuciumatii -bascoase ,este singura solutie pt. nervosul din capu' Statului !

Cu gratii la feresti ,si muzica de Haydn data la maximum ,dieta severa si ...lipsa de elenism ,vom putea scapa de tiran pronto !

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...