miercuri, 4 noiembrie 2009

Cu pluta pe Dâmboviţa

Ce dracu' să mai înţeleagă omul din felul în care se exercită puterea în România? Săptămâna trecută Curtea Constituţională motiva prin complexitatea problematicii amânarea deciziei privind constituţionalitatea Legilor salarizării şi a reorganizării agenţiilor guvernamentale, ca astăzi, prin surprindere, să se pronunţe!
I-or fi făcut lui Pulea Vodă un cadou de ziua lui? Judecătorii de la CC or fi fost strânşi cu uşa? Ce mama dracului se întâmplă cu noi? Nu mai putem fi o naţiune? Nu mai avem stat? Nu mai avem reguli? Cuvântul unui demnitar nu mai valorează nimic?
PS: văd că se întinde prostia asta cu "votul politic". O spune şi tâmpita aia de Roberta Anastase. Dar ce mama dracului e Parlamentul, dacă nu o instituţie politică? Ce fel de vot vroia tuta? Unul cu pistolul la tâmplă? Unul cumpărat cu bani şi posturi în administraţie de oranjgutanii ei din PDL?
Sigur că respingerea guvernului Croitoru a fost un act politic. Aşa cum act politic este şi refuzul lui Pulea Vodă de a lua cunoştinţă de existenţa unei noi majorităţi parlamentare. Sau politică nu fac decât oranjgutanii, restul sunt chibiţi şi plezirişti?

2 comentarii:

tony spunea...

http://www.ccr.ro/default.aspx?page=press/2009/4noiembrie

tony spunea...

Cred ca sunt semne de intrebare.In amandoua cazurile se spune ca legile sunt constitutionale atata timp cat articolul x este constitutional.Cum vine treaba asta?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...