luni, 2 noiembrie 2009

Clonă sau truc de campanie?

Am fost şi eu unul dintre cei care s-au amuzat de "glumiţa" cu clona sitelui de campanie a lui traian băsescu. Glumiţă care are acum alt înţeles. Ni se spune că stafful de campanie a preluat controlul asupra clonei. Ce înseamnă a "preluat controlul"? Oficial, dacă domeniul cu pricina, traianbăsescu.ro Nu le aparţine, nu puteau decât încălcând legea, adică printr-un atac informatic. Altminteri, nu cred că ajungeau atât de repede la o înţelegere cu deţinătorul domeniului. Cum nu cred că băiatul se sfia să facă scandal, dacă era strâns cu uşa.
Mai este o variantă: a fost un truc, pentru a aduce cât mai mulţi vizitatori pe siteul lui băsescu. Clona a fost a echipei de campanie a oranjgutanilor, s-a dus vestea pe reţea, şi apoi proştii dau de elucubraţiile lui Pulea Vodă.
Clonă sau truc, iată o întrebare şi în ceea ce priveşte sondajele de opinie. CCSB ul lui Turambar îl dă pe Pulea Vodă în frunte, la primul tur, cu 6% peste Geoană, dar pe Geoană învingător în turul doi, cu 10% peste Măreţul Conducător, INSOMAR îl dă învingător pe Geoană şi în turul unu, şi în turul doi.
Bătălia asta în sondaje este cel puţin comică. Ce se va întâmpla dacă, Doamne fereşte, perioada între 22 noiembrie şi 6 decembrie coincide cu maximul epidemiei de gripă porcină? Se duc dracului toate strategiile de campanie! Se alege praful de tot! Nasol moment, mişto colivă!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Oameni de stanga vi-se pregateste ceva:
http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/vasile-dancu-„nu-ma-asteptam-ca-geoana-sa-i-aduca-inapoi-pe-toti-comunistii-si-securistii”-11983.html

Este un fel de injuratura de mama si de tata din partea unei baracude scheletice pentru cardul de sardine din care face parte asta doar pentru ca simte (ca sa citam din prostanaci si vanghelioni) ca animalele este ranite dar nu moarte …

Omul se simte de dreapta, vrea la conducere, stie si simte enorm, ii pute de prostia altora etc. Mare om, mare caracter!

Cinstit daca cineva m-ar intreba cine i-a scris strategia marinarului chel si sasiu, dupa citirea linkului de mai sus as jura ca Dancu.

Darius cel Tulbure spunea...

Am avut grijă să-mi şterg post-ul ca să nu aibă link de la mine.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...