luni, 2 noiembrie 2009

Au înnebunit oranjgutanii!

Scene incredibile la Realitatea Tv! Cristian Preda, fost consilier prezidenţial şi actual europarlamentar, a făcut o criză de isterie, la propriu! S-a apucat să-i facă morală lui Răzvan Dumitrescu, să delireze despre Ion Iliescu, despre Grivco, despre Dan Voiculescu, să ameninţe că pleacă din emisiune! A luat-o şi ăsta pe urmele lui Cătălin Avramescu, alt isteric!
Au băgat de urgenţă publicitate. Sper să se fi calmat. Oricum, s-a descalificat. Şi ca om, şi ca demnitar, şi ca liberal. Adio, şi-un praz verde! Portocaliul face rău la bibilică!

6 comentarii:

madalina ionescu spunea...

adevarata criza, si chiar din nimic, a facut-o insa, tot azi, la Antena, la Dana Grecu, unde s-a certat aiurea cu Banicioiu si a plecat isteric din emisiune :)

Constantin Gheorghe spunea...

Pe aia am ratat-o! Ce s-o întâmpla cu oamenii ăştia?

Cristian Preda spunea...

Nu va doresc sa treceti prin asemenea experiente! Euy sunt obisnuit sa frecventez persoane care, chiar daca nu sunt de acord, isi exprima in mod civilizat divergentele. Ma voi lupta pentru a avea o asemenea etica politica in Romania. Daca vreti asa ceva, indiferent de optiunile dvs. partizane, m-as bucura sa actionam impreuna.

Anonim spunea...

Mare profesor, decan, fost consilier prezidential...e o performanta sa te faca Banicioiu sa pleci din emisiune...astia sunt toti spalati pe creier...

Costin Sandu spunea...

Cristian Preda a avut o reactie de primat in emisiunea lui Razvan Dumitrescu. Totusi, urangutanul nu e cel mai potrivit - ei sunt fiinte in general mai placide. Poate ca babuinii sunt cei mai apropiati de dl Preda, ei scot astfel de onomatopei frecvent si li se mai inrosesc si fesele precum i se aburesc domnului preda ochelarii. Tinand cont ca dl Cristian Preda (zis si don' profesor sau don' cavaler sau... cum mai vrei, mai contrafacutule?) e coleg de ioroparlament cu Eba, probabil apelativul "Ebuin" ar reprezenta agitatia lui isteroida de rut.

Anonim spunea...

bre costica si gheorghe ... iaca multa muie di la mini ... daca stergi postu asta o sa-tzi caza limba si-o sa tzi se usuce madularu ...

s'ai pohta

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...