marți, 3 noiembrie 2009

Cine cui dă lecţii

Sindicatele româneşti au ajuns nişte afaceri mafiote. Nu de ieri, de azi. Care sunt îmbârligate şi cu patronatele(majoritatea şefilor de sindicat fiind prospei oameni de "afaceri"), şi cu politicul. Mai puţin cu membrii de sindicat, de care îşi aduc aminte doar simbolic, şi pentru care nu negociază decât măriri de salarii, pee care nu prea le aplică nimeni.
Acum o japiţă de şef sindicalist, Dumitru Costin, se duce la contabilii ăia cu mânecuţe ai FMI şi le cere să dea o lecţie "clasei politice", prin neacordarea celei de-a treia tranşe din împrumut României . Dar de ce să nu daţi voi, băi pulelor, o lecţie, îndemnând sindicaliştii să voteze? De ce să sufere toţi pentru câţiva? Şi dacă n-o acordă, ai tăi sindicalişti bugetari de unde îşi iau banii? Sau pensionarii? A, asta nu e treaba ta! Tu doar dai lecţii, din spatele milionelor de euro din conturi! Sigur, cum dracu nu! E uşor să stai cu curul gol pe un arici, când nu e vorba de curul tău! Mersi! Să mai treci pe la noi!
Chiar au înnebunit toţi în ţara asta? Nu mai avem nicio scăpare?

Un comentariu:

Anonim spunea...

vezi afacerile sindicalistilor in germania cu wv, siemens si austria cu bawag.de ce ar fi romania exceptie?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...